за што да ги цититам.. можам само да речам let the haters hate хахах.. се ладам
не е за хејтери бе чер,јас прв се залагав за тоа да му се дава шанса на гариел и првите утакмици кога го полнеа си викав ај бе не е до него одбраната е срање,и стварно некои голови не одеа на негова душа,ама последниве 2-3 утакмици што ги изигра скроз ме разубеди во неговите способности,незнам некои ќе речат неискуство,ама голман НЕ СМЕЕ да нема онолку комуникација со одбраната па да им влегува со боксови на секое истрчување,значи се знае на кои топки се излегува и во кои ситуации се излегува а во кои не,подобро да си останеше на гол и да примеше гол,отколку да ризикува црвен(што го заслужи) и пенал. Има мнооооогу фурни леб да јаде овој за да стане голман,нека го праќаат по второлигашки тимови едно 2-3 сезони па после ако го бива пеќи.
Ако веќе форсираат млад ете го оној Перин,млад итаљанец.........
Тиња се,најлошо од се е што за крај на година ќе ги истресат дури и умренине комшики.
Овој нерешен колку е на душа на играчите толку е и на душа на алегри,алегри од кој целосно сум разочаран веќе,монтоливо полушпиц

типот не знаеше на кај тера....толку да немаш муда со двајца напаѓачи да излезеш,ја незнам.
Едино полошо од ова е што иде зимски трансфер период,и клубот "ќе се засили" со уште некој одметник и штетник,а ќе се кажуваат изјави како Милан е тим со историја,да само тоа остана за жал.