GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Гад беше до пола во право. Отековте со тоа алфа мажјаците!
Зашо до пола

Гад беше до пола во право. Отековте со тоа алфа мажјаците!
Јак фраер. Од толку мажи во дискотеката, никој ли не се нашол да му го пукне носот?Да доловам со вистинит пример за џачкана. Иде у Колосеум пред некој си десетина година и една тешка бештија се клати на шанк и му вика. Ти од кај си? И он и вели од Охрид. Лее у Охрид една другарка ми раскажуваше имало некој џачка,џачка тепал жени. Џачкава мавање една тупаница типкава у несвест и застануе над глава и и вели: Јас сум Џачка.
Така да мислам дека таа категорија на бед бојс и те како е во изумирање. Сите се сега нечие обезбедување или по затвори.
И тврдам дека ги имаат физички најјаките жени земено.
Мислам дека не се согласив со средината на текстот. Ме мрзи да ја разглабам...Зашо до пола![]()
Нема сето педериЈак фраер. Од толку мажи во дискотеката, никој ли не се нашол да му го пукне носот?
.
Ха. Два на два, келав, вооружен во тоа време до заби. Иди шлакни му една ако си мажЈак фраер. Од толку мажи во дискотеката, никој ли не се нашол да му го пукне носот?
--- надополнето: 16 декември 2013 во 18:37 ---
Мислам дека не се согласив со средината на текстот. Ме мрзи да ја разглабам...
Немаш видено ти самоубиствено настроени луѓе и нивно однесување, колку сака нека е вооруженХа. Два на два, келав, вооружен во тоа време до заби. Иди шлакни му една ако си маж![]()
Затоа усвет ми се фаќа од тие проклети, сељачки земји!Ха. Два на два, келав, вооружен во тоа време до заби. Иди шлакни му една ако си маж![]()
И усвет си.Затоа усвет ми се фаќа од тие проклети, сељачки земји!
Она што и на суси му го говорам од 2007ма, погрешен изборА што ако гледаме обратно на работите? Нормални дечки се трудат да бидат бед бојз, пошо жените ги високорангирале таквите на нивната секс виш листа.![]()
The truth will set you free but before it does; It's gonna piss you off!
Making love? what is wrong with you? what is this some red book interview?
See I always knew your mom was the best it was ever going to get for me. And I never asked the more important question which is, was I the best it was ever going to get for her?
Што вика науката !
Women are biologically attracted to bad guys because their traits resemble those needed for survival - Strength, physical power and bravery.
huehue, really?Лошите момци се културни, не тепаат жени, жените се тепаат за нив.......