UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најјаки ми се навијачиве на Баерн колку се самоуверени. Изглеа забораваат како "најдобрата Барса во историјата" на Пеп го тепаа тогаш "бедниот" Арсенал на Венгер. Судии, црвени картони, и петите на фабрегас пред свој шеснаесетник. Знае Венгер како да игра против Пеп.
А со утакмицата од минатата сезона воопшто не се споредува затоа што се работи за две сосем различни екипи
И вие не треба да сте самоуверени ако ја погледнеме статистиката на РеЈал против германски тимови.:icon_lol:

Абе луѓе дај не се лупајте од земја Милан бил рамноправен со Атлетико. Милан се мифки сезонава.

ги напишал вчера сите можни комбинации и денес само ги избришал непотребните твитови ;)

И на цела "интелигентна" работа која ја направил, бил доволно глуп да ги напише победниците на групите како прв домаќин.

И на цела "интелигентна" работа која ја направил, бил доволно глуп да ги напише победниците на групите како прв домаќин.
вакви агенти и инсајдери барем на Твитер има колку сакаш, некој и стварно да знае како би се паднало би ќутел, не па на Твитер да стави, оти ќе спие со рибите.

Едно е група, друго е двомеч. Коста живи деца јаде за доручек, Милан не може да се одбрани од потпросечни италијански прволигаши, црно му се пише.
Еднаш се изглупира со Ајакс...сеа па ли бе? до толку ли те искомплексирале милан? напиј се бедоксинче ќе се смириш....

Едно е група, друго е двомеч. Коста живи деца јаде за доручек, Милан не може да се одбрани од потпросечни италијански прволигаши, црно му се пише.

Cakir ke sudi protiv vas,i posle ke go rugate Mojs,zosto go igral Velbeck..skokajte skokajte,ke ve baraat lugeto,nema da izlezete od glusecka dupka ako padnete..

Sent from my HTC One using Tapatalk

Барса-Сити и Арсенал-Баерн ќе бидат најнеизвесни,тука секој може да помине.
Ако навивачите на Милан се радуваат и мислат дека им се паднал најлесниот противник се излажале.Атлетико се доста јаки сезонава,Реал ги тепаа на нивен терен,со Барса се држеа до последна секунда,даваат по 5+ гола на екипи ко Бетис итн.Не викам дека Милан неможат да поминат,ама тука повеќе шанси има Атлетико.
За другите утакмици,би требало сите фаворити да поминат,секако дека може некој да изненади. ;)

вакви агенти и инсајдери барем на Твитер има колку сакаш, некој и стварно да знае како би се паднало би ќутел, не па на Твитер да стави, оти ќе спие со рибите.

добраааа сииии :D
:pos::pos::pos:

Еднаш се изглупира со Ајакс...сеа па ли бе? до толку ли те искомплексирале милан? напиј се бедоксинче ќе се смириш....

Тој и педер4ко,не приметувате едни те исти икомлексирани луѓе кењаат на темава против Милан.
Ко што кажав турете им пепел.

Интересни двојки,малку глупо што некои утакмици ќе се повторат од минатата година ама јбг
Сити и Барса ќе биде многу јака за гледање.

Еве моја прогноза за 1/8 финалните дуели:
Челзи- Галатасарај- овде Челзи е фаворт и Мурињо добро го познава и него и Снајдер и ќе знае добро да игра против нив така да мислам дека ќе нема многу големи проблеми Челзи, шансите се 80-20 % за Челзи.
Сити-Барселона-ова е еден од најнеизвесните дуели во 1/8 финалето во ЛШ и верувам дека Сити ќе им направи големи проблеми посебно на домашен терен каде играат многу добро оваа сезона и очекувам Барса најмногу нерешено да извади таму, но сепак мислам дека Барса ќе оди понатаму зошто е далеку поискуна екипа во ЛШ од Сити кој се прв пат во оваа фаза од натпреварувањето. шансите со 55-45 % за Барса според мене.
Олимпијакос-Манчестер Јунајтед-овде Јунајтед е апсолутен фаворит и очекувам лесно да помине Манчестер со 2 победи. Шансите се 90-10% за Јунајтед.
Реал Мадрид-Шалке - овде Реал е апсолутен фаворит и според тоа како играат Шале сезонава не гледам како би можеле да му направат некој поголеми проблеми на Реал. Шансите се 85-15% за Реал.
Борусија Дортмунд- Зенит- овде Борусија е голем фаворит, а и Зенит сезонава не играат нешто импресивно така да Дортмунт треба без проблем да помине понатаму. Шансите се 70-30 % за Борусија.
Баерн Минхен- Арсенал- ова според мене е најдобриот и наизедначениот дуел во 1/8 финалето зошто и двете екипи сезонава ја играат во добра форма посебно Барен и доколку немаат повреди очекувам да поминат ама во секој случај нема да им биде лесно. Шансите според мене се 55-45 % за Баерн.
Атлетико Мадрид-Милан- Атлетико сезонава навистина играат импресивно, а од друга страна МИлан се мачат сеонава и во Италија и во ЛШ ама пак МИлан е доста искуна екипа во ЛШ така да ќе биде навистина неизвесно ама сепак повеќе шанса 51-49 % му давам на Атлетико.
ПСЖ-Леверкузен- овде ПСЖ е фаворит ама не верувам многу лесно да помине зошто Леверкузен е солидна екипа и шасните се 60-40 % за ПСЖ.

@memo братле не се нервирај :D

Иначе едно е сигурно, Баерн тепа во Лондон 100%, терениве во Англија многу лежат за играта на Пеп, е сеа вториот дуел ќе видиме.

A за Милан пак ќе кажам, Атлетико не е во добра форма, Атлетико гази моментално се пред себе, кој ги гледал знае што зборам, вчера Валенсија шут немаа кон голот, значи и да донесат 5 засилувања Милан само полошо ке си направат пошто нема да се ни 5% уиграни како што се Атл.Мадрид.

Барса-Сити и Арсенал-Баерн ќе бидат најнеизвесни,тука секој може да помине.
Ако навивачите на Милан се радуваат и мислат дека им се паднал најлесниот противник се излажале.Атлетико се доста јаки сезонава,Реал ги тепаа на нивен терен,со Барса се држеа до последна секунда,даваат по 5+ гола на екипи ко Бетис итн.Не викам дека Милан неможат да поминат,ама тука повеќе шанси има Атлетико.
За другите утакмици,би требало сите фаворити да поминат,секако дека може некој да изненади. ;)

Ne deka e lesen protivnik,ali kako e otpisan Milan od nekoi tuka,cudo nevideno,nikoj ne kaza deka Milan ke projde,ali sepak ova e LS.iako nemam nekoe visoko mislenje za navivacite na Baern,iako mi se nekako simpaticen klub,nivnite navivaci ne go posakuvaa Milan,ne deka Milan e kojznae kakov tim,no sepak natprevarite pomegu niv bile mn teski,iako Baern e vo super forma,koga mozes da dobies polesen protivnik zosto da dobies nezgoden kako Milan,a vo ovoj slucaj Milan moze da bide zadovolen zosto gi izbegna Dortmund,PSG,Real M i Baern.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom