Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Претпоставувам не е веродостојно пошто Марка го објави :гик:
Само ''проблемот'' е што претходно и Мундо Депортиво го имаше објавено истото а Марка само го презеде, а и Росел го бомбардираа со прашања баш каталонските медиуми

Моментално се е сведено само на шпекулации, сеуште нема ништо конкретно.

Не се палете на вакви новости. Нема ни 2% шанси Росељ да заврши во затвор, ниту кривично да биде гонет.
Иако, нема навивач на Барселона кој не го посакува спротивното. :icon_mrgr:

постои голема веројатност Валенсија да биде продадена, до 31.12 ќе се знае се и по се изгледа клубот ќе биде ставен на продажба

заинтересирани купувачи за Валенсија:
- Qatar Sports Investments (компанија која поседува 70% од ПСЖ)
- TPG Capital (се шпекулира дека дел од ова се Албелда и Љоренте (претседател на Валенсија до пред 6 месеци) ама они демантираа)
- Quality Sports (Американска фирма)
- фондот на Жорге Мендес (агентот на Роналдо, Диего Коста, Фалкао итн.)
- Фернандо Гомез има проект "Sempre Valencia" со инвеститор кој за сега не го открива
- Амадео Салво сегашен претседател на Валенсија подржан од некој Арапски инвеститор

Атлетико - Валенсија. Едвај чекам, незнам зошто ама јас лично Валенсија од секогаш сум ја гледал како најголемиот ривал на Атлетико за 3-то место. Оваја и предходната сезона тоа небеше случај ама како и да е. Натпреварите против нив секогаш ми прават задоволство и кејф коа ги гледам. Ќе биде интересно! :sneaky:

Атлетико - Валенсија. Едвај чекам, незнам зошто ама јас лично Валенсија од секогаш сум ја гледал како најголемиот ривал на Атлетико за 3-то место. Оваја и предходната сезона тоа небеше случај ама како и да е. Натпреварите против нив секогаш ми прават задоволство и кејф коа ги гледам. Ќе биде интересно! :sneaky:

лани Атлетико само 1 бод зема против Валенсија од 2те утакмици. Дерби на колото, очекувам добар фудбал и нека победи подобриот :)

Дечкото нема врска од бранење.

Сајбер ако прочита ќе ви потврди. И други што го имаат гледано ќе се сложат со тоа.
Не е дека нема врска, ама не е ништо подобар од оние голмани кои веќе ги имаме на пример. Пред да си оди од Работнички направи милион киксови, и стварно не знам како заврши ваму на крајот :icon_mrgr:

Осасунаааа(y)

Стварно гадна екипа, обавезно во секоја сезона си ги мачка фаворитите.

Анчелоти незнеше дека Реира најдобар во цела лига за игра со глава па да им каже на Рамос и Пепе?

2:0 на полувреме и црвен за Серхио(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom