Верници vs LGBT-фемино видови

• Креатор на темата Креатор на темата new tab
  • Време на започнување Време на започнување
Главна цел им е уништување на традиционалното семејство,моралот и тн.

Институцијата брак, нормите кои ги продавате, и моралот за кој се залагате, само вие хетеросексуалците си ги уништувате, не ви се ЛГБТ лицата или феминистите криви.

Ништо поинаку од обратната страна на сликата, која не ви боде толку очи.
Едно зло раѓа друго зло. Не дека го карактеризирам ова како зло, според мене доста беше пацифизам, малку екстрема да осетат и клањачиве.

Гледаш Шкорпи тоа е разликата меѓу мене и тебе . Кога "верници" употребуваат насилство и демонстрираат нетолеранција кон различноста јас го осудувам тоа и не го подржувам. Но, кога геј активисти и борци за толеранција спроведуваат фашизам на дело, ти не само што не го осудуваш тоа туку го подржуваш и потхрануваш. Оние лицемерни верници по кои плукате, можат вода да би носат во лицемерие.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Идејата дека постои организирана геј заедница со агенда на униуштување на традиционалното семејство и традиционалниот морал (wtf) е благо кажано смешна.​
Сите хипокрити кои се занимаваат со бранење на традиционалниот морал и семејство нека погледнат прво во сопствениот двор. Секој втор хетеросексуалец го изневерил барем еднаш својот брачен другар.​
После хомосексуалците ви се криви. Лицемерие до бескрај.​

Гледаш Шкорпи тоа е разликата меѓу мене и тебе . Кога "верници" употребуваат насилство и демонстрираат нетолеранција кон различноста јас го осудувам тоа и не го подржувам. Но, кога геј активисти и борци за толеранција спроведуваат фашизам на дело, ти не само што не го осудуваш тоа туку го подржуваш и потхрануваш. Оние лицемерни верници по кои плукате, можат вода да би носат во лицемерие.

Мислам дека погоре спомнав дека не бев сериозен околу таа изјава. Треба да се повторувам за секој поединечно на темава?

Треба да извршат колективно самоубиство и двете страни на клипов. Едниве што настапуваат со девијантно и насилно однесување, нешто кое мрзат против нив да биде спроведувано, додека другиве стојат како додолиња и се молат во оче наш. Додуше во случајов вторите излегуваат како полегитимни во своите ставови, али тежок фејл се сите комплет.

Идејата дека постои организирана геј заедница со агенда на униуштување на традиционалното семејство и традиционалниот морал (wtf) е благо кажано смешна.

Сите хипокрити кои се занимаваат со бранење на традиционалниот морал и семејство нека погледнат прво во сопствениот двор. Секој втор хетеросексуалец го изневерил барем еднаш својот брачен другар.

После хомосексуалците ви се криви. Лицемерие до бескрај.

Јас не сум тој што изневерува, но и 70% од постарите Македонци и Европјани. Кој изневерувал пред 80 години во Лондон, Париз, Стокхолм, Виена, Берлин, Москва кога бракот беше светост, кога невиност и чиста жена беше закон, кога алкохоличар и расипник на куќа беше ѓубре? Но, за жал се измисли телевизија, се измисли МТВ, Фокс, се измислија филмовите, се измисли интернетот и сето тоа дојде во раце на оние што им одговара истотото, па затоа сега сме преплавени со промискуетни филмови полни со педери, лезбејки, курви, изневерувања, дрога, алкохол, филмови каде што промискуетната курва е ставена на пиедестал на најнапредна .

Гледај само колку прикриената геј мода и филмови имаат афект врз младината, нејзиното облекување, однесување, а што би се случило утре кога на истите ќе им дадеш да посвојуваат деца и да одлучуваат ( и сега одлучуваат) за некои општествени норми. Погледни само околу себе колку се повеќе и повеќе има демускуларизирани машки, исфеменизирани машки, геј мода со припиени маички, женски фризури. Мислиш дека сето тоа е случајно?

Јас не сум тој што изневерува, но и 70% од постарите Македонци и Европјани. Кој изневерувал пред 80 години во Лондон, Париз, Стокхолм, Виена, Берлин, Москва кога бракот беше светост, кога невиност и чиста жена беше закон, кога алкохоличар и расипник на куќа беше ѓубре?

Ти очигледно живееш под некој камен изгледа. Која златна светост сироти ти ...

Тоа е таа македонска „либерална“ и прозападна идеологија. Педерите и дрољите се секогаш во право. Нив треба да ги браниме. Ова вернициве се злобни луѓе и глупави се, веруваат во бог. Дебилни верници, фанатици.

Ехх, кога ќе сфатите дека вие сте дебилите и вие сте многу поголеми фанатици од нив. Вие сте тие со испран мозок, а не верниците. Ама ако бранете ги педериве, они се најдобродушни. :гомце:
--- надополнето: 7 декември 2013 во 02:51 ---
Треба да извршат колективно самоубиство и двете страни на клипов. Едниве што настапуваат со девијантно и насилно однесување, нешто кое мрзат против нив да биде спроведувано, додека другиве стојат како додолиња и се молат во оче наш. Додуше во случајов вторите излегуваат како полегитимни во своите ставови, али тежок фејл се сите комплет.

Да бе вернициве мрднати стојат и се молат. Да земеа да маваат одма сите ќе речевте „се виде какви луѓе се вернициве, насилни, ги испотепаа невините гејови.“ Искрено ова е за почит, ретко некој да јаде ќотек и да постапи волку цивилизирано. Ташно е што во вакво општество, ваквите луѓе највеќе патат. :(

Јас не сум тој што изневерува, но и 70% од постарите Македонци и Европјани. Кој изневерувал пред 80 години во Лондон, Париз, Стокхолм, Виена, Берлин, Москва кога бракот беше светост, кога невиност и чиста жена беше закон, кога алкохоличар и расипник на куќа беше ѓубре? Но, за жал се измисли телевизија, се измисли МТВ, Фокс, се измислија филмовите, се измисли интернетот и сето тоа дојде во раце на оние што им одговара истотото, па затоа сега сме преплавени со промискуетни филмови полни со педери, лезбејки, курви, изневерувања, дрога, алкохол, филмови каде што промискуетната курва е ставена на пиедестал на најнапредна .

Гледај само колку прикриената геј мода и филмови имаат афект врз младината, нејзиното облекување, однесување, а што би се случило утре кога на истите ќе им дадеш да посвојуваат деца и да одлучуваат ( и сега одлучуваат) за некои општествени норми. Погледни само околу себе колку се повеќе и повеќе има демускуларизирани машки, исфеменизирани машки, геј мода со припиени маички, женски фризури. Мислиш дека сето тоа е случајно?

Имам да ти кажам неколку работи.

Прво за изневерувањето. Луѓето изневеруваат од кога постои концептот за изневерување. Бели, жолти, црни, ариевци и евреи, господари и робови, сите изневеруваат. Одлуката да не изневеруваш е лична, и не е поврзана со никаков колективистички морал.

Односот на меинстрим општествените норми спрема изневерувањето е цикличен, и потсеќа на модата. Некогаш општествата се поконзервативни, и осудата е посилна, некогаш се полиберални, и осудата е послаба. Ние живееме во еден таков момент, каде што односот спрема прељубата е крајно либерален. Верувам дека за 10-20 години ќе ја имаме другата крајност.
Нема тоа никаква врска со евреите, пропагандата, медиумите и слични тракатанци.

Сите поправачи на човечкиот род прават една суштинска грешка, го преценуваат човекот, односно замислуваат една есенцијална црта кај него, и сметаат дека таа е контамирана од страна. Замислениот непријател е оној што ја контаминирал таа есенцијална добрина кај луѓето, и против кој треба да се бориме. Ова е заедничко дури и за такви спротиставени идеологии како што се анархизмот и национал социјализмот. За анархизмот на пример, луѓето се суштински добри, а она што ги контаминира е државата, која ја замислуваат како некое чудовиште кое дошло од друг свет.
За white power идеологијата белиот човек е суштински добар, а она што го контаминира е еврејската лага.

Вистината е многу попрозаична. Луѓето не поседуваат есенција. Такви се какви што се, гонети од нагоните, склони кон изневерување, кон движење на линијата на послабиот отпор, малодушни, и се што сакаат се миниливи задоволства и ефтини играчки. Малкумина се оние кои се издигнале над ова, и тоа повторно е лична одлука, а не приќање на било каков колективистички морал кој скоро секогаш подразбира и замислен непријател.

Кој изневерувал пред 80 години во Лондон, Париз, Стокхолм, Виена, Берлин, Москва кога бракот беше светост, кога невиност и чиста жена беше закон, кога алкохоличар и расипник на куќа беше ѓубре?
Изневерувал кој можел и кој стигнал. А најчесто оние со поише парица и општествена моќ. И тогаш имало спонозоруши и куравчиња, само подугачки фустани носеле, и со поише чипка. Глеам поштуеш женска невиност, домаќинлук и трезвењаштво. Невиноста маскимално се поштуе на Арабискиот полуостров. Не се жали пара за чичка нов химен. Има хирурзи кои искључиво работат хименопластика. Девичанството е застапено 102.3%. Све женско шо влегуе у брак е вирго интакта. А за купуење и продавање алкохол одма се у апсана. Море и за пиење. Од ова следуе дека Саудиска Арабија, Јемен, или Афганистан ти се идеални за глеање деца и фамилија. Бегај од овде док моеш.

Но, за жал се измисли телевизија, се измисли МТВ, Фокс, се измислија филмовите, се измисли интернетот и сето тоа дојде во раце на оние што им одговара истотото, па затоа сега сме преплавени со промискуетни филмови полни со педери, лезбејки, курви, изневерувања, дрога, алкохол, филмови каде што промискуетната курва е ставена на пиедестал на најнапредна .
Тачно, се измисли пуста телевизија и интернет. Зло невидено. Али види како сите овие деструктивни медиуми и социопатолошки појави се цензурирани (или чак искоренети!) у горенаведените земји. Нема педери, лезбејки, курави, голотиња, дрога, алкохол. Нит на телевизија нит по улици. Сува лепота. Све под конец.

Ништо не е случајно. Геј модата е убацена од надворешни непријатели. Него, ти шо чаре предлагаш за исфеминизираниве? Кастрација? Мишомор? Аушвиц? И сам глеаш дека редовен ќутек не брка работа. И треба да се преваспитаат модните дизајнери. Ако треба и со физичка принуда да креираат модели као шо биле пред 80 години у Лондон, Париз, Стокхолм, Виена, Берлин, Москва. Да видиш како ќе завлада ред, мир и општа благосостојба.

Интересно е како повеќемината тука заземаат една од двете страни.
Мене и двете страни ми се целосно ретардирани. Едните заради религија се ставаат во позиција да бидат малтретирани како тешки идиоти (па уште и светци се замислуваат најверојатно). Другите комплексот од сите забрани на актуелните опшествени норми ги лечат преку агресија и правење на токму такви работи кои често им ги прават ним. Целосно лудило кое не би постоело без придонес и од двете страни.

Штета да што нема веќе Нацизам... би сакал да видам како овие педериве со спрејови ги шараат војниците на ,,СС Принц Еуген'' или на ,,СС Тотенкампф''....

Штета да што нема веќе Нацизам... би сакал да видам како овие педериве со спрејови ги шараат војниците на ,,СС Принц Еуген'' или на ,,СС Тотенкампф''....

Знаеш дека неколку од водачите на нацизмот биле хомосексуалци?

Или само да се тресат глупости?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom