Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Коке ако го донесат на коњ ќе сме. Дај барем една желба нека ми исполнат :D откако заебаа работа со Стротман

и малце оф..
некој од вас да не има користено програма што конвертира слика скениран документ во ворд?
У средно ја користев еден професор ми ја имаше кажано ама па сеа коа ми треба ич не ми текнува..

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Овој Рибеиро е изгласан за најдобар играч во бразилската лига. Одлично засилување би бил но за иднината, по мое треба некој ко Кокево да се донесе за инстант импакт :)
Рибеиро изгледа ќе биде замена за Јанг кој се е поблиску е до излезените врати на клубот и мислам дека во Јануари ќе биде ставен на трансфер листата, а овој Рибеиро ми делува како квалитетен играч барем според статистиката и според видеото од статијата што ја постираше filipsis, а и штом изберен за играч на сезоната во Бразил не е за џабе.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Вистина е дека Реус има откупна клаузула ? :eek:
Да, Ројс има откупна клаузула и му е околу 35 - 40 милиони фунти но води преговори за нов договор со кој би се тргнала клаузулата.

Овој Рибеиро е изгласан за најдобар играч во бразилската лига. Одлично засилување би бил но за иднината, по мое треба некој ко Кокево да се донесе за инстант импакт :)
Кој и да донесеме во јануари што не е од Премиер Лига ќе му треба време, а Рибеиро ако дојде ќе може да игра во Лига на Шампиони а и ќе игра сегде кај што ни треба на 6 позиции може да игра плус поодморен ќе е. Не е толку за во иднина, 25 ќе полни во април Коке е помлад 22 ќе полни во јануари. Коке исто би бил добар а и мала клаузула има од 16 милиони фунти, но знаете како е со клаузулата во Шпанија така да ќе потрае со него ако го сакаме и одиме преку клаузулата.

Интересно е што Гундоган ако си замине ќе може да игра Лига на Шампиони зошто нема играно за Борусија сезонава. :cool:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ништо не губат ако пробаат во првите 2-3 дена од јануари. Ако бидне бидне, ако не успеат не изгубиле ништо.

Нека пробаат, барем за тоа пари не земаат. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Додека сме кај мрчендајзот, има промоција од шопот, 2 за 20 фунти

http://store.manutd.com/stores/manutd/products/product_browse.aspx?category|category_root|1546=fashion&category|cat_1546|1806=mens&category|cat_1806|39355=2 for £20 tees

А и ова е многу добра работа, реплика од тренерката што ја носеле против Бенфика 1968 :) да сме со Адидас сигурно ќе ни направат ваков дрес со тробојка.

http://store.manutd.com/stores/manutd/products/product_details.aspx?pid=75864&cid=3967

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.551
Поени од реакции
3.607
Гледам имаше една мала споредба помеѓу Коке и Херера,јас мислам дека Коке за Херера е Чави,не дека е слаб баскиецот но Коке е фанстасичен играч и како што кажа @Ilumious скоро сите голови на Диего Коста се по заслуга на Коке.Многу е млад и паметен играч клазулата му е премногу мала и доколку и тој самиот фудбалер сака,се надевам дека ќе го донесеме.

B

BooBojan

Гостин
Коке е одличен играч кој ке внесе нова димензија во играта на Јунајтед,одличен играч,доста силен,повисок е отколку Чави и Иниеста гледам бидејќи го споредувате со нив,технички е перфектен,може подеднакво добро да игра и на крило,на 10ка,централен играч за врска па дури и десен бек по потреба игра за шпанската репрезентација.

Каков пар би биле со Гундоган во средина,нешто неверојатно....
Ама сега уште зимава,Лингард и Пауел назад во прв тим,бидејки заслужуваат шанса.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пауел не може назад, Џеси да :)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.795
Поени од реакции
5.578
штета што испаднаа од ЛЕ. Иначе јас би да се земе Коке (језда малку го иам пратено, слабо гледам други лиги освен ЕПЛ) и ова децава што ни се растрчани а ги бива, во прв момент кога ке може да се вратат и со нив да се проба. Може година две ке иаме проблеми, ама ремонт ни треба тоа е повеќе од очигледно. А имаме и повеке од добри играчи за некој од позициите кај што сме послаби.
Плус мислам дека стварно мораме да смениме формација, оваа е како Нокиа 3210 одамна и помина времето.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Можеме и Пауел да го вратиме имаме клаузула, ако новиов менаџер не го игра доволно Пауел ќе го вратиме и ќе го пратиме на позајмица во клуб од Премиер Лига. Веќе неколку покажале интерес откако си замина Којл.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Џеси би сакал да го вратиме и да добие шанса во втората полусезона кај нас зошто и онака немаме квалитетно лево крило додека Лингард во Бирнингем покажа дека е квалитетен играч, за 10 натпревари има 6 гола, 2 асистенции и има учествувано во креирањето на 21 шанси за гол. Додека Пауел би сакал да го пратиме во некоја екипа од Премиер лигата за да добие искуство во Премиер лигата и од наредната сезона да почне и тој да добива шанса во првиот тим.
--- надополнето: 13 декември 2013 во 11:30 ---
Peter Schmeichel has told David Moyes he must stamp his authority on Manchester United by having a mass clear out at Old Trafford.

Speaking on the Alan Brazil Sports Breakfast, the United legend said: “I think to coming up to this transfer window, it is going to be really difficult to sign any players. Who is out there that is available at that kind of level, that would leave any club in January, unless you pay way over the odds.

“What I think is really important to David Moyes is maybe not bringing players in, but letting players go.

“It is very important he stamps his authority on the squad and some of the players that are there are not performing well enough, and it has been going on for a while.
"It would be much better for the club if he brings one or two of the younger players through and lets one or two go.”

Апсолутно се согласувам со Шмајхел (y).

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
BBC Sport ‏@BBCSport 9m
Manchester United striker Robin van Persie is out for a month with a thigh strain, manager David Moyes tells a news conference #MUFC

:mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom