КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.547
- Поени од реакции
- 5.856
- Локација
- Haunted Hayride
- Веб-сајт
- misterijamk.blogspot.com
Камо вака да се здружувавме и за други работи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne fala od tie 10.000 fanovi ke ima 1000 kako Gulabica sto ke treskaat zeleni.Објава на мотика, офнет и кајгана и ќе распукаме 10 000 (во најлош случај) јас мислам за еден ден![]()
Не се секирај, админот нивни во моментов повеќе знае за Македонија и Мак фудбалот него ли 95% од Македонците што ја лајкнале страната
Превземав се во свои раце
Им извадив и некои информации за платите и слични работи.
Можам да кажам дека се една од најслабо финансираните екипи во лигата, но и дека нивните НЕДЕЛНИ плати во ОСМА лига се на ранг на месечните плати на дел од Македонските граѓани
А и секој од фудбалерите на Бамбер работеле и друга работа, играњето фудбал им било повеќе како хоби
Лигата им е полу професионална, и во текот на годината играчите менуваат повеќе клубови колку што разбрав![]()
Договорено е веќе, ако некогаш дојдат во Македонија првата пријателска ќе биде Славија-Бамбер БриџНешто матен ми си100 % ги им договараш пријателска со некој клуб од кај нас,само се прајш на тошо
![]()
Ако ти не бидеш поинформиран од тој што треба да биде најинформиран, значи има проблем.Договорено е веќе, ако некогаш дојдат во Македонија првата пријателска ќе биде Славија-Бамбер Бриџ
Иначе можам да ви кажам дека јас знам повеќе за историјата на клубот од самиот админ
Не знаеше дека воопшто во 95-та го освоиле купов во кој влегоа во полуфинале годинава
Запрепастен е што толку сме гуглале и сме се информирале![]()
Договорено е веќе, ако некогаш дојдат во Македонија првата пријателска ќе биде Славија-Бамбер Бриџ
Иначе можам да ви кажам дека јас знам повеќе за историјата на клубот од самиот админ
Не знаеше дека воопшто во 95-та го освоиле купов во кој влегоа во полуфинале годинава
Запрепастен е што толку сме гуглале и сме се информирале![]()
Ако де, ќе биде како А против Б тим - international talents.Знаев дека со Славија ги договараш.Јас си реков ќе ти текни да напрајме едно тимче од кајгана
Само ќе бидиме ослабени 2-ца веќе ни најавија дека ќе прат трансфери во BBFC
![]()
Знаев дека со Славија ги договараш.Јас си реков ќе ти текни да напрајме едно тимче од кајгана
Само ќе бидиме ослабени 2-ца веќе ни најавија дека ќе прат трансфери во BBFC
![]()