ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не го има мејлот од Јелена, асистентката по уставно и политички систем ?

Луѓе дали знае некој сесијава што е јануарска испитната ме интересира за кого е ? Дали важи за апсолвенти кои не завршиле на време ? Како било минатата година ? Мора ли да ги презапишуваме предметите и од кој семестар ? Дај кој знае нека каже 300 верзии има ,секој ден различно :eek: . Не сум во можност да одам до факултет :(

Некој да не го има мејлот од Јелена, асистентката по уставно и политички систем ?

валјда оваа е таа ЈЕЛЕНА
jelenatrajkovskah@gmail.com
ЈЕЗДА јас мислам дека јелена по политички имаше презиме што завршува на ИЧ, пак ке кажам провери си дали е оваа таа =)
--- надополнето: 14 декември 2013 во 22:36 ---
Луѓе дали знае некој сесијава што е јануарска испитната ме интересира за кого е ? Дали важи за апсолвенти кои не завршиле на време ? Како било минатата година ? Мора ли да ги презапишуваме предметите и од кој семестар ? Дај кој знае нека каже 300 верзии има ,секој ден различно :eek: . Не сум во можност да одам до факултет :(

иди у студентски, не се заебавај. :)

Дали завршниот испит по Облигационо, Филозофија на правото и Вовед во правото на ЕУ е усмен или писмен?

Дали завршниот испит по Облигационо, Филозофија на правото и Вовед во правото на ЕУ е усмен или писмен?
Облигационо е усно, филозофија исто, а вовед обицно е писмено

ако може нешто за испитиве мјп и вовед во право на еу, гадни, страшни, обемни?

Има услов да мора да се положат 2 од 4 испити?И ако има,што се случува ако не се фати услов?

Има услов да мора да се положат 2 од 4 испити?И ако има,што се случува ако не се фати услов?
Нема услов за да положиш 2, 3, 5... предмети, туку треба да собереш 14/16 кредити за да можеш да имаш услов во наредниот запишан семестар да можеш да полагаш колоквиуми. Ако не собереш 14/16 кредити условно ќе ти биде запишан наредниот семестар и нема да те има на списоци за колоквиуми.

Дали некој што презапишувал предмети знае дали може да се презапишат на рати? :unsure:

Правници, знае ли некој дали може да се префрли студент од УГД на УКИМ сега во јануари брат ми сака да се префрли полесно ќе му било демек :P

Правници, знае ли некој дали може да се префрли студент од УГД на УКИМ сега во јануари брат ми сака да се префрли полесно ќе му било демек :P

Полесно од УГД на УКИМ?! Во кој универзум ова? Барем според тоа што знам, сегде е полесно него на Јустинијан така да не гледам логичност во префрлање по тој основ. Барем тоа е мое вака мислење.

А за префрлање и таа процедура, треба да си праша.

Полесно од УГД на УКИМ?! Во кој универзум ова? Барем според тоа што знам, сегде е полесно него на Јустинијан така да не гледам логичност во префрлање по тој основ. Барем тоа е мое вака мислење.

А за префрлање и таа процедура, треба да си праша.

Било на заокружување само колоквиумите на УКИМ! Значи смешна работа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom