Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
gade дечко за пример, навива за Лондонски ваков нон лиг клуб, и ни помага што како а може да провоцира со "со ваши пари Вембли се гради" :icon_lol:

Не бе каква провокација, далеку од тоа.Ептен ми е мила цела оваа дешавка, има некој feelgood фактор.Значи единствен начин, според мене, да му се помогне на клубов е со купување merchandise, донирање средства во добротворни цели, па зошто да не и пријателски утакмици, све тоа во добротворни цели, нормално.
Жал ќе ми е, ако на крај, сето ова испадне само едно големо тролање.

Еј луѓе, пошто ви кажав дека новинарка спрема статија за нас и очекува некоја слика да направиме, а за маички нема да стигнеме, треба најкасно до понеделник да организираме собир у Ајриш Паб, Скопје. Сега собир ама глупо би било без никаков реквизит да направиме слика, мора нешто да имаме. Затоа мислев нешто од следново:

Некој талентиран што убаво црта да се нафати да изработи еден голем хамер со логото на Бамбер Бриџ, убаво изработено секако.
Ако се собереме повеќе од 12 души (што верувам дека би можеле), можеме да направиме како секој да држи по една буква и така да се сликаме :)

Ако имате некои предлози би сакал да ги слушнам. Собирот ќе биде најкасно до понеделник, значи најверојатно и во понеделник ќе биде за да разберат сите и колку што може повеќе да дојдат. Утре ќе објавам на фан страната, само вие некои идеи давајте :)

Не бе каква провокација, далеку од тоа.Ептен ми е мила цела оваа дешавка, има некој feelgood фактор.Значи единствен начин, според мене, да му се помогне на клубов е со купување merchandise, донирање средства во добротворни цели, па зошто да не и пријателски утакмици, све тоа во добротворни цели, нормално.
Жал ќе ми е, ако на крај, сето ова испадне само едно големо тролање.
се шалев, нормално дека сакаме да помогнеме, вакви работи се всушност смислата на постоењето :) за тролање ни збор. Океј освен онаа што сака да го фати газдата на Бб :cool:

на нацијата со најквалитетната музика на светот им ја претставивме Вале Гулабица. Самоутепање

Дај бре тоа грозотата тргнете ја аман, ми крева притисок. :mad:

Јас ја пријавив оваа Кокошкава и би требало и вие најдобро.

Дечки излегов од дома на неколку саати и што се десило бе, браво! Во понеделник или кога и да е доаѓам и јас. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom