Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е оној што пишал дека би играл за Бамбер и без пари и да го чекаат во јануари ? Ако го знаете, кажете му Англија дека е тоа и подобро да има познавања од водоводџиство, тапетарство и други занаети за да извади за леб :icon_lol:

Marko Cvetkovic Markimo I will not play for money, only for love.
Expect me in January!

Ама ко да видов дек од Немачка е, ако е така не е за жалење, имат тој. :D

жими сФе кој не отиде на една сезона да игра за нив,само тие да ми најдат некоја работа,рецимо ко тапетар или водоводџија,има да се развалам од играње,секој гол вас ќе ви го посветувам

Оди брат ние ќе те финансираме :D.Барем ти куртули се.

Marko Cvetkovic Markimo I will not play for money, only for love.
Expect me in January!

Ама ко да видов дек од Немачка е, ако е така не е за жалење, имат тој. :D

дечкото е звер,одма ќе стане легенда на клубот,играше за Ѓорче додека бевме во трета лига...без пари :)
--- надополнето: 12 декември 2013 во 22:40 ---
Оди брат ние ќе те финансираме :D.Барем ти куртули се.

може да падне по некој прелаз :icon_lol:

Човече прашањата... Еден рефреш и изгубен си. Па мислам дека на нечие AMA (redditors will get it) нема толку активност. :D
--- надополнето: 12 декември 2013 во 22:44 ---
Milan Ristovski we all hope that we will give you boost and you will rise with our support, and someday grow stronger and get to the highest tiers of english football. AGAINST MODERN FOOTBALL! football is not business, it is passion and life! keep it that way Bamber, no matter what!!p.s MACEDONIA TO THE MACEDONIANS!
8 minutes ago via mobile · Like · 1
:facepalm:

дечкото е звер,одма ќе стане легенда на клубот,играше за Ѓорче додека бевме во трета лига...без пари :)
--- надополнето: 12 декември 2013 во 22:40 ---

може да падне по некој прелаз :icon_lol:

Ако си со такви намери не те пуштаме :D .Одма ќе ги расипиш енглезите :pos:

жими сФе кој не отиде на една сезона да игра за нив,само тие да ми најдат некоја работа,рецимо ко тапетар или водоводџија,има да се развалам од играње,секој гол вас ќе ви го посветувам

Ти си тој што се нудеше да игра бесплатно? :pos:
Ќе ти дадат работа во клупскиот бар, не се секирај :pos:

Ти си тој што се нудеше да игра бесплатно? :pos:
Ќе ти дадат работа во клупскиот бар, не се секирај :pos:

:pos::pos: после нова година тргнувам

Продале играч на Виган :vozbud: добра школа имале бе:coffee:

Most expensive signing was Mark Edwards, record sale was Kenny Mayers to Chorley or Tony Black to Wigan

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom