Фан Клуб: Бамбер Бриџ

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
.. имам ја човек за Маици/Знамиња/Шалови ако сакате да направиме, само кворум и позитива треба :)
Ova ke биде најдобра и нај - брзо - возможна опција.

Ајмо, поконкретно (пријави, објави, шеш беш, капија и други ствари) И една фотка со маициве, and we are going global :D

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Фино би било сите уметнички души, да направат дизајн за маиците/шаловите и знамето, да има доволен избор и да се избере најдобриот дизајн. А, потоа дали Јас или било кој друг што би се нафатил, да го приложи истиот и да бидеме, тата - мата. :rolleyes:

И, нека е четито 1000ката.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Нека се нафати некој со маициве, шаловиве или што и да се праи, ја не сум толку добар со вакви финансиско-административни работи, можам само сугестии да дадам :D

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Нека се нафати некој со маициве, шаловиве или што и да се праи, ја не сум толку добар со вакви финансиско-административни работи, можам само сугестии да дадам :D

Ја би радо да помогнам. Човекот кој го познавам е стварно професионален и квалитетен (со македонска цена). Без разлика дали станува збор за маица/шал/капа/знаме, само нека се најде некој кој ќе направи добар дизајн за да може да се приложи.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Маици бе напрајте, најбоље.
И ја земам обавезно :D
Официјалното лого или ова со македонското знаме во позадина што го имаме на аватар?
Нека има некое македонско обележје, сепак :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Официјалното лого или ова со македонското знаме во позадина што го имаме на аватар?

Kajgana Shop

На врв Bottom