Возачки испит ќе се полага електронски

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.668
Поени од реакции
59.618
Прашањата со одговори, како и прирачникот, ги имате на сајтот на МВР

Registriran

Professional
Член од
20 јули 2010
Мислења
42
Поени од реакции
44
@AstroBoy

Не се разбравме, ми требаат тестовите со ТОЧНИТЕ одговори. Ги имаше објавено ја кога полагав пред 1 година, ама сега не можам да ги најдам. ПЛС ХЕЛП

Член од
25 јуни 2013
Мислења
597
Поени од реакции
254
@AstroBoy

Не се разбравме, ми требаат тестовите со ТОЧНИТЕ одговори. Ги имаше објавено ја кога полагав пред 1 година, ама сега не можам да ги најдам. ПЛС ХЕЛП
еве сега ти ги пратив со точни одговори

Член од
23 јануари 2013
Мислења
58
Поени од реакции
7
za site zainteresirani za testovi so tocni odgovori mozete da najdete na www.mvr.gov.mk kajsto se naoga demo testiranjeto e sega vo sto e fintata nemam pojma sto gi imaat postaveno tocnite rzgovori jas koga polagav ne postoeja na stranata

Registriran

Professional
Член од
20 јули 2010
Мислења
42
Поени од реакции
44
Пишува дека се поставени со точните одговори, ама НЕ СЕ !!!

Член од
25 јуни 2013
Мислења
597
Поени од реакции
254
како не се јас од тој линк учив кога полагав брате, точните се како нема да бидат точни од страната на мвр се

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.668
Поени од реакции
59.618
нене јас само уште сега си размислувам за во средно :) 8мо сум сега
како не се јас од тој линк учив кога полагав брате, точните се како нема да бидат точни од страната на мвр се
Како си полагал, а 8мо одделение си ? :unsure:

Повели друже...
Клик

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А да ве прашам..апсолутно сите 636 прашања паѓаат на тестот?..т.е. сите до едно треба да се одговорат?

Колку треба да се одговорат за да се положи испитот?

Ф

Флеш

Гостин
А да ве прашам..апсолутно сите 636 прашања паѓаат на тестот?..т.е. сите до едно треба да се одговорат?
не ти паѓаат сите прашања .... има да се самоубиеш додека ги одговориш ... ако не се лажам ти паѓа случајна комбинација од 30 прашања кои треба да ги одговориш со дозволен процент на погрешни одговори ... јас го полагав пред едно 8 месеци ако добро се сеќавам ,баш го фатив првиот бран од новиот електронски систем на испитувања , возачката ја земав во јуни после 4 пати полагање на градска ... пуста комисија :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

30 рандом прашања, 11 или 10 негативни дозволени.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

Ќе имаш 31 рандом прашања на полагањето и дозволено ти е да имаш 11 негативни поени максимум.

Kajgana Shop

На врв Bottom