еве сега ти ги пратив со точни одговори@AstroBoy
Не се разбравме, ми требаат тестовите со ТОЧНИТЕ одговори. Ги имаше објавено ја кога полагав пред 1 година, ама сега не можам да ги најдам. ПЛС ХЕЛП
како не се јас од тој линк учив кога полагав брате, точните се како нема да бидат точни од страната на мвр сеПишува дека се поставени со точните одговори, ама НЕ СЕ !!!
нене јас само уште сега си размислувам за во средно8мо сум сега
Како си полагал, а 8мо одделение си ?како не се јас од тој линк учив кога полагав брате, точните се како нема да бидат точни од страната на мвр се
Повели друже...Пишува дека се поставени со точните одговори, ама НЕ СЕ !!!
Точни се одговорите проверено и успешно положено
не ти паѓаат сите прашања .... има да се самоубиеш додека ги одговориш ... ако не се лажам ти паѓа случајна комбинација од 30 прашања кои треба да ги одговориш со дозволен процент на погрешни одговори ... јас го полагав пред едно 8 месеци ако добро се сеќавам ,баш го фатив првиот бран од новиот електронски систем на испитувања , возачката ја земав во јуни после 4 пати полагање на градска ... пуста комисијаА да ве прашам..апсолутно сите 636 прашања паѓаат на тестот?..т.е. сите до едно треба да се одговорат?
30 рандом прашања, 11 или 10 негативни дозволени.А да ве прашам..апсолутно сите 636 прашања паѓаат на тестот?..т.е. сите до едно треба да се одговорат?
Колку треба да се одговорат за да се положи испитот?
Ќе имаш 31 рандом прашања на полагањето и дозволено ти е да имаш 11 негативни поени максимум.А да ве прашам..апсолутно сите 636 прашања паѓаат на тестот?..т.е. сите до едно треба да се одговорат?
Колку треба да се одговорат за да се положи испитот?
точно е ....Ќе имаш 31 рандом прашања на полагањето и дозволено ти е да имаш 11 негативни поени максимум.