Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ми го препорачувате скоро сите HTC Desire X, ме наговоривте малку ке го разгледам што како... но за Samsung Galaxy Trend, Sony Xperia M/J и Alcatel Idol ништо не кажавте

Зошто да земиш Desire X,кога Alcatel Idol ти е далеку подобра варијанта.
Јас да сум Идол ќе земам.Скоро во сите аспекти е појак.
- Нов модел.
- 1 гига рам наспроти 700 мегабајти.
- 8 мегапиксели + предна камера наспроти 5 мегапикслеи без предна камера.
- 4.6 инчи наспроти 4.0 инчи.
-Подобра батерија.

Ми треба совет за пакет да одберам, значи доагам во Мкд во сабота и сакам да си средам се што можам побрзо пошто знам дека многу време ми одзема минатиот пат. Ќе бидам тука за 3 ипол недели и ми треба пакет со вклучено зборење и интернет што кошта макс. 500 и најбитното да има можност за раскинување на договорот веднаш, значи нешто слично како ВИП што имаа летото без обврски понуда нешто такво барам, неам појма што се случува сеа и какви понуди имаат, па ме интересираше ако знае некој нешто такво дали има сеуште?

Ако нема, ме интересира какви понудите сега и дали воопшто има нешто такво без обврски или да си фурам само на припејд.

Само тие два ли ти се во изборот? Нема ли ништо друго во тој ценовен ранг што ти се нуди?

Епа ако имаш некој подобар од овие телефони до тој ценовен ранг кажи?
Јас мислам дека тие два се најдобри:):);)

Епа ако имаш некој подобар од овие телефони до тој ценовен ранг кажи?
Јас мислам дека тие два се најдобри:):);)

Nokia Lumia 520 и Alcatel Idol.

Јас лично се двоумев меѓу тие два кога зимав телефон пред некој месец, и си ја земав Нокиата.

aj ako moze nekoj da mi objasni sto e razlikata pomegju dva telefoni edniot so RAM 1GB a drugiot so RAM 512MB??
--- надополнето: 11 декември 2013 во 23:50 ---
Nokia Lumia 520 и Alcatel Idol.

Јас лично се двоумев меѓу тие два кога зимав телефон пред некој месец, и си ја земав Нокиата.

ima isti aplikacii kako android telefoniti i napisi nekolku zbora okolu niv??

aj ako moze nekoj da mi objasni sto e razlikata pomegju dva telefoni edniot so RAM 1GB a drugiot so RAM 512MB??
--- надополнето: 11 декември 2013 во 23:50 ---

ima isti aplikacii kako android telefoniti i napisi nekolku zbora okolu niv??
Ogromnata razlika megju tie dva telefona e vo toa sto lumiata e na windows i nema tolku aplikacii kako android mada osnovnite gi imas ali ako ti e za simnuvanje aplikacii moras da odis so android inaku windows nema da ti se dopagja. Inaku lumiata iako ima 512 mb ram e optimiziran za windows 8 sistemot i tuka nemas lag nema kocenje i iskreno ako sakas da go probas windows sistemot odi so lumia 520. Alkatel jas licno nikogas povekje! Na papir super specifikacii, vo sustina ke ti se pokvari i unisti za kratko vreme(moe iskustvo)

Може помош околу избор
HTC One
Samsung S4
Samsung Mega
Samsung note 2 / 3
Sony Z / Z1

Imam LG L7 2. Imam problem, koga zvonam na random kontakti ne me slusaat dodeka ne vklucam i isklucam speaker a jas gi slusam normalno. Na Viber voopsto ne me slusaat a na Tango isto treba da stisnam speaker on/off za da me slusnat. Mu napraiv reset na telefonot i pak isto, i bez Viber isto. Telefonot e pod garancija od Vip ama mislam deka nema da zavrsat rabota nisto, malku e specificen problemot. Sovet?

Zdravo decki :) Molam za pomos...Imam telefon sumsung wave 533 so bada operativen sistem...e sega neznam so mu e problemot non stop mi vika nemate dovolno memorija-staviv memoriska i povtorno memory full cepkav i vo settings se e podeseno ama jok...Druga rabota sakam da simnam viber ili whatapp nemoze :O duri nemozam ni da vlezam vo sumsungapp oti pak vika nemam memorija...Sovet ?

Мислење за Huawei Ascend P6? Некој што го користи или имал било какво искуство со него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom