Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Замислете тепаат и извадат наше знаме :love:

Алал да ви е озбилно, баш позитивно се расположив читајки го ова. Колку и да има доза на заебанција, се заинтересирав за клубов и не се глупирајте на фан страната... слуштајте го Рики! :cool:

Напред Бубмари! :vozbud:

Riki ako mojs da doznajs kako mojt dres nivni da se kupit(voopsto ako se prodavat) online ke zavrsis golema rabota :). Da mu pomognime na klubov vo negoviot napredok i da pokazime deka ne sme samo govnojadci i troloj :D

Riki ako mojs da doznajs kako mojt dres nivni da se kupit(voopsto ako se prodavat) online ke zavrsis golema rabota :). Da mu pomognime na klubov vo negoviot napredok i da pokazime deka ne sme samo govnojadci i troloj :D
Noted. Али не верувам баш дека може да се купи :D Ипак ќе потпрашам :)

Да им пратиме некој денар да се опремат камера,човек,или стрим или да ги снимаат утакмиците да има кај да гледаме. Не аматерски со мобилен ебате :icon_lol:

Шутраци не јадете лајна на македонци на страницата нивна и не зборете без врска,сакаме да трае оваа љубов кон Бамбер,а не да не испобанираат сите од фан пејџот и да сфатат дека ги троламе.
Оладете малце,давајте поддршка ама со усул и со памет,не тропајте без врска.

Ако сакате да испаднете интересни одредени персони,соберете ја копиљаната во маало и кажувајте им како сте краделе зелки од околните ниви.

Напред Бамбер!!!
Известувајте тука за утакмицата.

Сега ми стигна, од човек кој е 105% антиталент за фудбал. Епидемија бе.

8jy3.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom