UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@mkgunner седи мирен немој пак да скокаш многу како некња пред Евертон.

баш еве мирувам скокање на памет не ми паѓа ;)
шо врска има то, не биди ко мало дете баба му ко ќе го лажи
--- надополнето: 10 декември 2013 во 18:17 ---
da ne bide samo utre debeloto kelnerce od Spanija da go preslusa profesorot od Japan? :P

кладба дека нема да изгубиме? :coffee:

баш еве мирувам скокање на памет не ми паѓа ;)
шо врска има то, не биди ко мало дете баба му ко ќе го лажи
--- надополнето: 10 декември 2013 во 18:17 ---

кладба дека нема да изгубиме? :coffee:

ne vikam deka Napoli kje tepa poentata mi bese nemoj so bi rekle starite "na neroden Petko kapa da mu kroite :pos:"
udaranje u grudi utre posle 22:30...
--- надополнето: 10 декември 2013 во 18:44 ---
Коа има два тима со исто бода првин се глеа хед-ту-хед или гол разлика?
Т.е. Доколку Утд изгуби вечер рецимо 0-1 ќе има боље гол разлика од Шахтјар, ама хед-ту-хед ќе имаат 1-2

ne vikam deka Napoli kje tepa poentata mi bese nemoj so bi rekle starite "na neroden Petko kapa da mu kroite :pos:"
Т.е. Доколку Утд изгуби вечер рецимо 0-1 ќе има боље гол разлика од Шахтјар, ама хед-ту-хед ќе имаат 1-2
Доста му е нерешено на Манчестер за прво место. :)

Доста му е нерешено на Манчестер за прво место. :)

Абе знам дека нерешено ни е (y) , ама ме интересира што ( иако мислам дека се мноооогу мали шансите ) изгубиме... Дали пресудува хед-ту-хед со Шахтјор , или се гледа гол разлика

T.E ова прашував UEFA Champions League group stage: 1. Head to head points, 2. Head to head goal difference, 3. Away goals between tied teams, 4. Goal difference, 5. Goals scored, 6. UEFA co-effecient points

Само што ме мрзеше да барам по нет :)

Не важи меѓусебен дуел, прво се смета гол разлика затоа и на Наполи му треба победа од 3 гола разлика без примен гол, и ли 4 со примен гол или повеќе ;)

a) higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question
b) superior goal difference obtained in the group matches played among the teams in question
c) higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question
d) superior goal difference from all group matches played
e) higher number of goals scored
f) higher number of coefficient points accumulated by the club in question, as well as its association, over the previous five seasons.

Не важи меѓусебен дуел, прво се смета гол разлика затоа и на Наполи му треба победа од 3 гола разлика без примен гол, и ли 4 со примен гол или повеќе ;)

a) higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question
b) superior goal difference obtained in the group matches played among the teams in question
c) higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question
d) superior goal difference from all group matches played
e) higher number of goals scored
f) higher number of coefficient points accumulated by the club in question, as well as its association, over the previous five seasons.

Болдираното му доаѓа уствари као меѓусебен дуел...

едит:Забораив на вашава истрипана група , три тима со исто бодови дека можно е да бидете, у право си, си се пребацив ја на што би било со Шахтјор и Утд :)

Оваа вечер е посветена на турчаците! Со сите сили :D Дрогба ќе го имаме сите на аватар до догодин :P

Neuer, Alaba, Boateng, Dante, Lahm, Thiago, Kroos, Goetze, Muller, Ribery, Mandzukic

против:

Hart, Kolarov, Lescott, Demichelis, Richards, Fernandinho, Garcia, Milner, Silva, Navas, Dzeko.

Деструктивец, шо е тоа?:icon_lol: It's raping time.:icon_lol:

Болдираното му доаѓа уствари као меѓусебен дуел...

едит:Забораив на вашава истрипана група , три тима со исто бодови дека можно е да бидете, у право си, си се пребацив ја на што би било со Шахтјор и Утд :)

Да
Не памтам да имало ваква ситуација сега побрзо во ЛШ како во нашава група

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom