- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.912
- Поени од реакции
- 10.279
Поминавме група ние, гледај кај вас во група ситуација.
гледам Први сме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поминавме група ние, гледај кај вас во група ситуација.
гледам Први сме
@mkgunner седи мирен немој пак да скокаш многу како некња пред Евертон.
da ne bide samo utre debeloto kelnerce od Spanija da go preslusa profesorot od Japan?![]()
баш еве мирувам скокање на памет не ми паѓа
шо врска има то, не биди ко мало дете баба му ко ќе го лажи
--- надополнето: 10 декември 2013 во 18:17 ---
кладба дека нема да изгубиме?![]()
Доста му е нерешено на Манчестер за прво место.ne vikam deka Napoli kje tepa poentata mi bese nemoj so bi rekle starite "na neroden Petko kapa da mu kroite"
udaranje u grudi utre posle 22:30...
--- надополнето: 10 декември 2013 во 18:44 ---
Коа има два тима со исто бода првин се глеа хед-ту-хед или гол разлика?
Т.е. Доколку Утд изгуби вечер рецимо 0-1 ќе има боље гол разлика од Шахтјар, ама хед-ту-хед ќе имаат 1-2
Доста му е нерешено на Манчестер за прво место.![]()
ne vikam deka Napoli kje tepa poentata mi bese nemoj so bi rekle starite "na neroden Petko kapa da mu kroite"
udaranje u grudi utre posle 22:30...
--- надополнето: 10 декември 2013 во 18:44 ---
Коа има два тима со исто бода првин се глеа хед-ту-хед или гол разлика?
Т.е. Доколку Утд изгуби вечер рецимо 0-1 ќе има боље гол разлика од Шахтјар, ама хед-ту-хед ќе имаат 1-2
Не важи меѓусебен дуел, прво се смета гол разлика затоа и на Наполи му треба победа од 3 гола разлика без примен гол, и ли 4 со примен гол или повеќе
a) higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question
b) superior goal difference obtained in the group matches played among the teams in question
c) higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question
d) superior goal difference from all group matches played
e) higher number of goals scored
f) higher number of coefficient points accumulated by the club in question, as well as its association, over the previous five seasons.
Оваа вечер е посветена на Bamber Bridge!
Болдираното му доаѓа уствари као меѓусебен дуел...
едит:Забораив на вашава истрипана група , три тима со исто бодови дека можно е да бидете, у право си, си се пребацив ја на што би било со Шахтјор и Утд![]()