[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да не се чувствува Никола дека го избегаваме на неделнава задача:)

Сендвич капрезе (состојките од салатата капрезе која во превод значи, не си ги фрлај парите за три тркалца моцарела, домат и рукола):
DSCN1190.JPG

Од друг агол:
DSCN1191.JPG

Другиот се вика даш шта даш со состојки што најдеш во фрижидер редиш ред марула, ред кашкавал, салама, домат и сирење:
DSCN1198.JPG

И сето заедно со една прекрасна салата која иде со сендвич, варени јајца со младо кромидче, вегета и црн пипер, плус маслиново масло и оцет:

DSCN1201.JPG

Се надевам ги погодив и аглите и опциите на апаратот, зш навистина беше вкусно :D

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
На Кафето и‘ предложив брак, на Нејкед да ме посвои, а ти Леандро ќе сакаш да ме земеш за помала сестричка? :X3:
Одлично направено, плус салатката :love: Уште од сега го имаш мојот глас.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
На Кафето и‘ предложив брак, на Нејкед да ме посвои, а ти Леандро ќе сакаш да ме земеш за помала сестричка? :X3:
Ако испаднит нешто кркачка, прв брачед ти сум :icon_mrgr:
Леле леандрооооооооо :vozbud:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Предлагам кога ќе се постават сите учесници за гласање, сите нивни слики што ги поставиле на темава, да се стават во посебни спојлери. :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ако испаднит нешто кркачка, прв брачед ти сум :icon_mrgr:
Леле леандрооооооооо :vozbud:
Анне. секако ќе готви како помала, незнае како е да си помала сестра :D

Предлагам кога ќе се постават сите учесници за гласање, сите нивни слики што ги поставиле на темава, да се стават во посебни спојлери. :)
Ако има интерес за овој предлог зошто да не. Под секој учесник спојлер, така сакате?

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Ако има интерес за овој предлог зошто да не. Под секој учесник спојлер, така сакате?
Да. Ако има учесникот повеќе слики, мислам дека подобро би било така. Плус, ќе се види јадењето од повеќе агли. Идеава ми текна кога го видов твојот ладен сендвич, чист пример за ова што го зборам. :D

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Да не се чувствува Никола дека го избегаваме на неделнава задача:)

Другиот се вика даш шта даш со состојки што најдеш во фрижидер редиш ред марула, ред кашкавал, салама, домат и сирење:
Прегледај го приврзокот 78828

И сето заедно со една прекрасна салата која иде со сендвич, варени јајца со младо кромидче, вегета и црн пипер, плус маслиново масло и оцет:

Прегледај го приврзокот 78829

Се надевам ги погодив и аглите и опциите на апаратот, зш навистина беше вкусно :D
ццц браво, човек и да не е гладен ќе му се прејаде од темава..., иначе камо да имав трпение да направам нешто вакво.
Муабетов ми е ќе го правиш 30+минути и ќе го изедеш за 1минута. Не се исплаќа :D

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Дечки ќе ги истолерирам овој пат офтопик коментарите на претходните страни кај што сте посочувале кој шо рецепт да стави. Во иднина за офтопици и чет муабети ќе кркате бан од тема. Оној кој е победник во натпревар ќе си смисли сам рецепт, затоа ве молам воздржете се од муабети: Кај баш ова најде да го стаиш, Стај ова-она, Ова е тешко за готвење.....Учествувајте и вие во натпреварите за готвење па ко ќе победите стајте си шо ви лежи на срце :pipi:
Мир у куќа и лиги пред монитор, сендвичиве ви се врв. Само шо се најадов и пак ми се пријаде :(
--- надополнето: 8 декември 2013 во 17:34 ---
Секојдневно после работа си правам сендив со расечениот леб што е на парчиња. Внатре си ставам Салама, кечап, вагета (кажкавал не оти не јадам) и илјада др. ствари. Одозгора вегета и маргарин и го стиснувам на тостер. Одлично е така да јас ќе си одам по свој рецепт.
--- надополнето: 5 декември 2013 во 16:28 ---
уште не сменет наслов јас се пријавувам со мојот не баш „ладен„ сендвич.

пред да се стави на печење:

после:

знам не вадам добри сликки но то е важно да се учествува.
Oва е тост не е ладен сендвич :pipi:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Дечки ќе ги истолерирам овој пат офтопик коментарите на претходните страни кај што сте посочувале кој шо рецепт да стави. Во иднина за офтопици и чет муабети ќе кркате бан од тема. Оној кој е победник во натпревар ќе си смисли сам рецепт, затоа ве молам воздржете се од муабети: Кај баш ова најде да го стаиш, Стај ова-она, Ова е тешко за готвење.....Учествувајте и вие во натпреварите за готвење па ко ќе победите стајте си шо ви лежи на срце :pipi:
Мир у куќа и лиги пред монитор, сендвичиве ви се врв. Само шо се најадов и пак ми се пријаде :(
--- надополнето: 8 декември 2013 во 17:34 ---

Oва е тост не е ладен сендвич :pipi:

ако де нема врска :icon_lol::icon_lol:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
После по пораки плачете зашо сте банирани.
Претпоставувам овој обид за тролање ќе ти биде последен на темава.
Тенк ју :pipi:
Олимпијо welcome back! I really really miss you!:love:
Извини за оф топикот, од срце е напишан.
Па дури и по цена на бан од мојата омилена тема. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom