Ние имаме подруг пристап од нив. Кој сака слободно нека се приклучи. Само да не биде глуп у тој случај ич нека не се зачленува. Доста ни се такви фаци, имаме вишок за мењавање.
А и сите оние кој биле дел од Кајгана, кад тад се враќаат тоа е закон и никој неможе да ме убеди во спротивното. Најдобро на виртуелниот простор е да имаш со кого да разговараш околу некоја тема, каде твоите блиски не им се отвора уста или едноставно не ги интересира. Овде дознаваш се она што те интересира или не те интересира во минута, плус гледаш и јавно мислење да речеме во некој поглед.
Јас се зачленив на твитер кога беше акцијата, се уклучувам многу ретко еднаш или два пати годишно, за да јадам гомна кај пилоу квин на профил или за некоја дешавка на бугари. И мислев по тој принцип функционира тоа, али грешка сум била. Таму сите сами со себе си зборат. Тој концепт не е за мене. Ако има нешто на Алекс во врска со вемеро кај му се лепи муцето да му искоментирам кога ќе се уклучам на твитер арно, ако нема ништо надвор од задолжителната програма зададена од штаб никому ништо. Мене ми е поинтересно да ве читам овде сите, одколку на некој мислите да му ги читам. И тоа не една мисла во минута, туку една мисла во секунда