Sekogas se pamti prviot i koga i da posaka se znae ke uziva.Bitno e koj ke bide posleden
Posledniot e posleden.
Sekogas se pamti prviot i koga i da posaka se znae ke uziva.Bitno e koj ke bide posleden
Ne mora da znaci .Prviot nekogas se pamti i kako loso iskustvo.Sekogas se pamti prviot i koga i da posaka se znae ke uziva.
Posledniot e posleden.
A be koj saka da bide posleden. Koga kupuvas nesto gledas TI prvo da go skines celofanot. Keifot e kaj prviot sekogas.Ne mora da znaci .Prviot nekogas se pamti i kako loso iskustvo.
Mnogu e pobitno koj ke uspee da ostane posleden.
Да побитно е да биде последен,но никогаш нема да биде сигурен дека е или ќе биде последен ,а за прв барем може да биде сигурен дека бил прв ...Ne mora da znaci .Prviot nekogas se pamti i kako loso iskustvo.
Mnogu e pobitno koj ke uspee da ostane posleden.
Jasno e toa. Nego najisplatliv biznis e cuvanje na nevinosta. Moze vo qatar ili uae da ja prodades za top provod 2-3 godini vo extra luksuz. I na kraj ke ti padne vrednosta na 1/3 koga ke te preprodadat.Kako i da e....sekoj so svoi razmisluvanja.
Majka...jas nevinosta oddamna ja prodadov i ispadna dobra zdelkaJasno e toa. Nego najisplatliv biznis e cuvanje na nevinosta. Moze vo qatar ili uae da ja prodades za top provod 2-3 godini vo extra luksuz. I na kraj ke ti padne vrednosta na 1/3 koga ke te preprodadat.
Em ke im go napravis keifot, em ke bides ispolneta sekogas i zadovolna i na kraj ke si profitiraat so tebe t.e. Ke bidat i vo kjar.
Top. Super. Samo si se prasala li dali ima i nekoja druga ?Majka...jas nevinosta oddamna ja prodadov i ispadna dobra zdelka
Za druga ne znam , ama sigurno ima drug.Top. Super. Samo si se prasala li dali ima i nekoja druga ?
Види сега бизнис со невиност.Jasno e toa. Nego najisplatliv biznis e cuvanje na nevinosta. Moze vo qatar ili uae da ja prodades za top provod 2-3 godini vo extra luksuz. I na kraj ke ti padne vrednosta na 1/3 koga ke te preprodadat.
Em ke im go napravis keifot, em ke bides ispolneta sekogas i zadovolna i na kraj ke si profitiraat so tebe t.e. Ke bidat i vo kjar.
Ako si ubava moze ke ti se pogodi nekoj mlad zgoden da pouziva a ti posle ke si imas cash za na kontoВиди сега бизнис со невиност.
Замисли ја продаваш и ти ја купува некој запотен, за'внет, дебел, гнасен, постар од тебе 30 години, садистички расположен маж. Море после цел живот не ќе сакаш секс да имаш. Па слободно можиш да си ги уживаш парите добиени од губењето на истата.
Ништо лично друже, ама ми се гади од вакви изјави како твојата. Колку и да се кажани саркастично.
А кај се чува невиноста во тегла ко туршија или?Jasno e toa. Nego najisplatliv biznis e cuvanje na nevinosta. Moze vo qatar ili uae da ja prodades za top provod 2-3 godini vo extra luksuz. I na kraj ke ti padne vrednosta na 1/3 koga ke te preprodadat.
Valjda megju noze.А кај се чува невиноста во тегла ко туршија или?