L
Luki Junior
Гостин
Ако чекаш општеството да ти ја дефинира љубовта, наредила си ја.....но воглавно општественото сфаќање за љубовта било секогаш погрешно.
Ако чекаш општеството да ти ја дефинира љубовта, наредила си ја.....но воглавно општественото сфаќање за љубовта било секогаш погрешно.
Додека барајќи го совршениот љубовник, забораваме дека треба да ја создадеме совршената љубов ....Ако чекаш општеството да ти ја дефинира љубовта, наредила си ја.
Совршените љубовници са низ селата.Додека барајќи го совршениот љубовник, забораваме дека треба да ја создадеме совршената љубов ....
омг колку си напиенputo do ljubicice je kadrav i nemstran, moras biti jebovna ako saka brak. Nemoj cuvati jamu za bole noci nego kada on hoci,, raZUMES? АЈМО, mala
Имало пред новогодишна распродажба на девици по пониски цени!Ima li uste devici. Da ne ja cuvaat nevinosta za da ja prodadat na Ebay.
хахаха. Девиците имаат орочен депозит меѓу нозе,кога сакаат можат да го уновчат,само чекаат најдобар можен курСIma li uste devici. Da ne ja cuvaat nevinosta za da ja prodadat na Ebay.
Lol jako kazano. Se znae kako vikaat koj prv na devojkata, devojkata e negovaхахаха. Девиците имаат орочен депозит меѓу нозе,кога сакаат можат да го уновчат,само чекаат најдобар можен курС
Bitno e koj ke bide posledenLol jako kazano. Se znae kako vikaat koj prv na devojkata, devojkata e negova