Кога сте пијани, Очекувањето наспроти Реалноста

Од вакви турбо-фолк срања се плашев да ја отворам темава...

И јас го мразам турбо фолкот ама понекогаш кога си во друштво мораш малце (малце поише) да истрпиш :)
--- надополнето: 7 декември 2013 во 01:10 ---
Браво, пофали се :)

Имам уште вакви видеа за фалење ама се многу хардкор и не се за во јавност :D

ти си таа на видеото?
инаку погрдо за гледање од пијана девојка нема :cautious: не дека маж е убаво да се гледа ама па девојка :sick::sick:

ти си таа на видеото?
инаку погрдо за гледање од пијана девојка нема :cautious: не дека маж е убаво да се гледа ама па девојка :sick::sick:
Не, никогаш во животот не сум се опијанила, зашто не пијам алкохол:pipi:

colbert-jaw-drop.gif.pagespeed.ce.yNLG4yQW_S.gif

Ne pijam alkohol...no ednas edno leto od cetvrt krigla bev kamen neznam doma kako sum si otisol..t.e me vratile so kola..ama ne pamtsm niso od taa nok...znam samo deka sum molcel i sum se smeskal celo vreme :)

абе таман работа да помисам за видеото што го остави дека си ти :coffee: не сум до толку.....
ја прашувам Skopjanica

Ne pijam alkohol...no ednas edno leto od cetvrt krigla bev kamen neznam doma kako sum si otisol..t.e me vratile so kola..ama ne pamtsm niso od taa nok...znam samo deka sum molcel i sum se smeskal celo vreme :)
Добар си, добар си. Ја еднаш пола кригла што му остана на другар еден изветреана се решив да ја испијам за да не оди зијан. Откако ја испив за 5 минути немав свест за работите, утредента се разбудив со пресекотина од окото до устата, до ден-денес не знам од кај ми е. Страшна работа. Затоа отсега навака само по една петтина од 0.33 безалкохолно пијам, што е сигурно, сигурно.

Togas i nikogas poveke... :) :P
Е така, од грешките се учи. Остај ги овие што слушаат српско и само по кафани шо се пијанчат, ич не ги сакам таквите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom