Барам водоводџија

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Локација
Skopje
Здраво дечки

Пред се се извинувам на модераторите што отварам тема вака, но навистина ми треба помош.
Се вселив во нов стан, и стариот водоводџија не се нафаќа да работи, па ме остави на цедило, и вака да барам помош и совет од вас.

Ќе можете ли да ми препорачате некој водоводџија, кој што си ја знае работата, и би ја довршил работата што ја остави овој. Плаќам убаво.

Благодарам однапред

Контактирај го @Anco, не е чудо и водоводџија да има во неговата подрумска колекција :icon_mrgr: :coffee:

Анчо е специјализиран само за водоводџии што работеле пред 1963-ча година:D

Здраво дечки

Пред се се извинувам на модераторите што отварам тема вака, но навистина ми треба помош.
Се вселив во нов стан, и стариот водоводџија не се нафаќа да работи, па ме остави на цедило, и вака да барам помош и совет од вас.

Ќе можете ли да ми препорачате некој водоводџија, кој што си ја знае работата, и би ја довршил работата што ја остави овој. Плаќам убаво.

Благодарам однапред

Има ли повеќе работа или ситници се? Од Скопје ли си?

Има ли повеќе работа или ситници се? Од Скопје ли си?

Па има местење на чешма во кујна, и работа околу туш кабината некои лајсни да се стават и силикон.

И да од Скопје сум, а станот е во Кисела Вода.

Па има местење на чешма во кујна, и работа околу туш кабината некои лајсни да се стават и силикон.

Мала работа е тоа,може било кој мајстор да ти ја заврши.Знам добар мајстор ама нема да му се исплати да доаѓа до ск :)

И да од Скопје сум, а станот е во Кисела Вода.

Аман бе, за вакви работи викаш водоводџија?

А зошто не би викнал ?

Зашто е една огромна ситница да смениш чешма или да залепиш некоја лајсна, поише енергија и време ќе потрошиш да најдеш водоводџија отколку да ги наместиш.

Зашто е една огромна ситница да смениш чешма или да залепиш некоја лајсна, поише енергија и време ќе потрошиш да најдеш водоводџија отколку да ги наместиш.

Пријателе, знам, ама треба да се бушат плочки за да се постави чешмата, нема воопшто ништо таму. Затоа ми е.

Пријателе, знам, ама треба да се бушат плочки за да се постави чешмата, нема воопшто ништо таму. Затоа ми е.

Тогаш моја грешка, мислев да не станува збор само за мењање славина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom