Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги, каков е испитот финансиско сметководство ?

Интересен.
Некои побитни дефиниции, книжењата научи ги, задачите исто.
Од тие од Либро прашањата се паднаа доста, а и да не се паднат, корисни се.

Положив 3 од 4 на прв колоквиум, на втор само тие 3 треба да ги пријавам на ова IKNOW или да го пријавам и 4-тиот кој што ќе ми биде за испит?

Положив 3 од 4 на прв колоквиум, на втор само тие 3 треба да ги пријавам на ова IKNOW или да го пријавам и 4-тиот кој што ќе ми биде за испит?

Тие 3, 4тиот ќе го пријавиш кога ќе треба да се пријавуваат испити.

Дали Локални финансии, втор колоквиум, е со иста тежина ко првиот? :(

И дајте, сигурно има некој постар, мене никој не ми одговара. :X3:

Некој да не има нешто семинарска, дипломска, било што во врска со CRM ( Customer relationship management ) ? Би ми било од голема корист.
--- надополнето: 3 декември 2013 во 01:31 ---
Некој да не има нешто семинарска, дипломска, било што во врска со CRM ( Customer relationship management ) ? Би ми било од голема корист.

Moze nekoj da mi objasni posho sum nov.. me interesirashe za potpisi po razni predmeti.. za shto sluzat? i dali se zima ako si polozil predmetot samo? pomosh ako moze :)))

Moze nekoj da mi objasni posho sum nov.. me interesirashe za potpisi po razni predmeti.. za shto sluzat? i dali se zima ako si polozil predmetot samo? pomosh ako moze :)))

За заверка на семестар и упис на другиот, нема да можеш да завериш семестар и упишеш летен ако немаш собрано потписи.
Ако некој професор не ти дава потпис, се плаќа 500ден на една сметка..

За заверка на семестар и упис на другиот, нема да можеш да завериш семестар и упишеш летен ако немаш собрано потписи.
Ако некој професор не ти дава потпис, се плаќа 500ден на една сметка..

Потписите се добиваат за редовност на часови.

nema nikvakva vrska dali tie predmeti se polozeni ili ne taka?

Тоа што треба да се уплати за полагање на колоквиумите, треба да се заврши до утре (кога е краен рок за пријавување онлајн) или тоа може и до денот на колоквиумот?

Тоа што треба да се уплати за полагање на колоквиумите, треба да се заврши до утре (кога е краен рок за пријавување онлајн) или тоа може и до денот на колоквиумот?

Ако мислиш на онлајн пријавувањето, тоа мора до утре, за да не плаќаш казна од 500 денари по предмет.
А ако мислиш на административна такса од 50 денари, тоа можеш било кога.

Како иде процедурата за плакање за потпис ако не сака да ти даде професорот ? на студенски мислам беше ама колку пари ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom