Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Страв ме фаќа дека вистина вака може да размислуваат девојки на 21 год.

Пеперутке, ти појма немаш што сакаш. Нит го сакаш бившиот, нит сегашниот, нит следниот. Она што тебе ти треба е драмата, возбудата на новите и неистражените работи, вниманието кога доживуваш емоционални преломи, „романтиката“ на ситуацијата која као тука некаде се крие во позадината...

Ти си ми типичен пример на девојка на која животна инспирација и е ликот и делото на Кери Бредшо. „Мора да боли ако е љубов.“ „Не знаев што имав додека не го загубив“. „Ќе умрам без него, се каам, се кааам!!!“ „Он е единствениот за мене, љубовта на мојот живот“

Прибери се. Си заебала работа, толку е едноставно. Ако покушаш да го вратиш, само прашање на време е кога ќе ти досади среќната врска и пак ќе го заебеш.

Ако си трол, баш ми е гајле. Има мал милион други што размишљаат како тебе и се членови или гости на форумов. Ќе се пронајде некој - сигурно.

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
21 imam i prv pat vaka da se zacapam znam e mnogu prosto i jas ne veruvav deka ke mi se sluci ova , barem ne deka ke go baram nego, iskreno ne e ubav site velea za nego deka sum premija no ete toj mi treba i nikoj drug so site negovi mani i nesovrsenosti nikoj ne e sovrsen i ne e bitna lepotata tuku covekot
Бравос, Алал да ти е.

Член од
1 октомври 2011
Мислења
133
Поени од реакции
67
21 imam i prv pat vaka da se zacapam znam e mnogu prosto i jas ne veruvav deka ke mi se sluci ova , barem ne deka ke go baram nego, iskreno ne e ubav site velea za nego deka sum premija no ete toj mi treba i nikoj drug so site negovi mani i nesovrsenosti nikoj ne e sovrsen i ne e bitna lepotata tuku covekot
Ако го сакаше вистински колку и да не е убав, сепак за тебе ќе беше НАЈУБАВИОТ!
Но види, знам како ти е.. Имам патено од вакви проблеми кога сум бил претерано затрескан во некоја, а она да не ми го опира ни 2 %. Ми идело да се убијам, се ми било сеедно, ништо не ме интересирало. Но тоа е само одреден период во кој мораш, значи мораш да се избориш и да останеш на нозе. Знам, премногу е тешко, али тоа е животот. Ќе видиш, недела, две ќе оладиш.. Со овој убаво ти било, ќе најдеш друг кој ќе те сака повеќе и од овој ( само ако не оплескаш пак ) . Не тој не ти треба. Не ти треба никој за да продолжиш да чекориш во животот. Си требаш самата на себе. Совземи се и сфати, веќе го изгуби. Помири се со тоа, ќе ти биде полесно!

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Страв ме фаќа дека вистина вака може да размислуваат девојки на 21 год.

Пеперутке, ти појма немаш што сакаш. Нит го сакаш бившиот, нит сегашниот, нит следниот. Она што тебе ти треба е драмата, возбудата на новите и неистражените работи, вниманието кога доживуваш емоционални преломи, „романтиката“ на ситуацијата која као тука некаде се крие во позадината...

Ти си ми типичен пример на девојка на која животна инспирација и е ликот и делото на Кери Бредшо. „Мора да боли ако е љубов.“ „Не знаев што имав додека не го загубив“. „Ќе умрам без него, се каам, се кааам!!!“ „Он е единствениот за мене, љубовта на мојот живот“

Прибери се. Си заебала работа, толку е едноставно. Ако покушаш да го вратиш, само прашање на време е кога ќе ти досади среќната врска и пак ќе го заебеш.

Ако си трол, баш ми е гајле. Има мал милион други што размишљаат како тебе и се членови или гости на форумов. Ќе се пронајде некој - сигурно.
ne bi go zaebala be razbirate ili ne, ednas sum zaebala ne znaci deka i vtor pat sum ja naucila greskata lugje go sakam navistina bez nego ne mi se pravi nisto , se stramam kako mozev da mu go napravam toa

Член од
1 октомври 2011
Мислења
133
Поени од реакции
67
ne bi go zaebala be razbirate ili ne, ednas sum zaebala ne znaci deka i vtor pat sum ja naucila greskata lugje go sakam navistina bez nego ne mi se pravi nisto , se stramam kako mozev da mu go napravam toa
Ти така викаш, али он не знам дали мисли така. Едино ако не е некој шо ќе успее два пати да се спрепне на истиот камен.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Ти така викаш, али он не знам дали мисли така. Едино ако не е некој шо ќе успее два пати да се спрепне на истиот камен.
dolgo se izmacuvam so ova no ne mozam da se pomiram se kaam premnogu kako ne me razbirate , da tocno mozeme i sami da cekorime vo zivotot no sakam so nego navisitna mi e loso mi treba mnogu se stramam kako mozev vaka kakoooooo

Член од
25 јули 2013
Мислења
118
Поени од реакции
97
dolgo se izmacuvam so ova no ne mozam da se pomiram se kaam premnogu kako ne me razbirate , da tocno mozeme i sami da cekorime vo zivotot no sakam so nego navisitna mi e loso mi treba mnogu se stramam kako mozev vaka kakoooooo
јас имам заминато на психијатар од вакво нешто
НО, време од кога ќе помине ќе бидеш супер

Член од
1 октомври 2011
Мислења
133
Поени од реакции
67
Девојко, можеш да се срамиш колку сакаш, можеш да се каеш колку сакаш. Него си го повредила и толку. Помири се со тоа. Ова ти е поука за друг пат да си знаеш! ( се надевам дека нема да ти се повтори ова со оглед на тоа што имаш 21 година :facepalm: )
Џабе ти е кукање сега!!

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Девојко, можеш да се срамиш колку сакаш, можеш да се каеш колку сакаш. Него си го повредила и толку. Помири се со тоа. Ова ти е поука за друг пат да си знаеш! ( се надевам дека нема да ти се повтори ова со оглед на тоа што имаш 21 година :facepalm: )
Џабе ти е кукање сега!!
:'( ke poludammmm se mi e gjabe seeee znam

Член од
25 јули 2013
Мислења
118
Поени од реакции
97
znaci moram na psihijatar? kaj nego ne mozam da se vratam ,a tolku mn sakamm ahhhh
немораш
но јас мислев дека ќе ми помогне
со него ќе си правиш муабет исто како со другар/ка само можи да ти препиши антидепресиви

Член од
1 октомври 2011
Мислења
133
Поени од реакции
67
:'( ke poludammmm se mi e gjabe seeee znam
Не заслужуваш да ти одговорам, ама ај.
Не ти треба никаков психијатар. Туку само време. Дај си малку време, се ќе биде ОК. Ти посакувам се најдобро!

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810

Да, треба да се срамиш. Повеќе од драмава што ја предизвикуваш овде, отколку од било што друго, али ај.

Како бе вака си функционирате? Никој не ви кажал дека од све што правите има последици? И плус, кога веќе ќе направите беља - дека согледување на штетата не е на одмет?
Од све што прочитав до сеа - не знам ни дали видов една искрена реченица за бившиот твој. Тебе ти е срам, Ти не можеш без него, Ти ќе се бесиш, Ти се измачуваш, Ти си во фокус цело време.

Не ти текнува дека него му е полошо и дека како ти се осеќаш во моментов и не е баш најбитната работа во светов? Дека можда му треба време, можда уште повеќе го мучиш со тоа што инсистираш да ти се врати, дека, крај краева, он е заебаниот у ситуацијава?
Шо има везе тоа, битно ти да си ја исполниш желбата он да ти се врати, да ти се надуе егото дека и после све он пак дошол кај тебе, да ти се смири совеста и да ти биде простено - па дали него му било тешко или не - мање битно.

Kajgana Shop

На врв Bottom