Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Девојче ај да не те зашамарам. :mad:
Ти кажаа што да правиш повеќе луѓе. Нема да го преболиш преку ноќ, тоа е факт. Ќе помине време додека престанеш да плачеш по него. Остај времето да те излечи. И ПРЕСТАНИ ВАКВИ ГЛУПАВИ РАБОТИ ДА КАЖУВАШ!
ne mozam da se smiram, ne mozam da cekam vremeto da me izlekuva od ova ke poludam

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
ne mozam da se smiram, ne mozam da cekam vremeto da me izlekuva od ova ke poludam
Види нешо бајачи ово оно иван исцелите, психијатар.
Стварно бе имаш 21 година ?
Не тролаш овде не заебаваш шо е работава ?

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ако сакаш да ти дадам адреса, се разбирам и од баење за вакви случаеви....со кандилце со сите тертипи.
Оди легни си таму, удри еден кафетин отспијај и поарно почни да размислуваш пред да правиш глупости.

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
Ај оди легниси,очекуваш некој да ти дајт некоја утеха или да те оправдаОстај го детето на мира не го замарај,во моментов гарант му си неподнослива.Стави се на негово место и ќе сватиш.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Ај оди легниси,очекуваш некој да ти дајт некоја утеха или да те оправдаОстај го детето не мира не го замарај,во моментов гарант му си неподнослива.Стави се на негово место и ќе сватиш.

da, no site pravime greski i treba nekogas da se dade vtora sansa

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Најди си занимација, гледај филмови, цртај, вези. Прави нешто што ќе ти ги одвлече мислите од него. Кукањето за него по форуми нема да ги оддалечи твоите мисли и желби за него. Вака можеш уште ден два да кукаш и жалиш, после тоа веќе не е ни здраво. А ако стварно имаш 21, ајде соземи се. Не си дете, возрасна личност си. Прифати си ги грешките и престани да кукаш. Исправи се и продолжи напред. Минатото секако нема да се врати.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
ако сакаш да ти дадам адреса, се разбирам и од баење за вакви случаеви....со кандилце со сите тертипи.
Оди легни си таму, удри еден кафетин отспијај и поарно почни да размислуваш пред да правиш глупости.

ako ne go vratam ke pravam gluposti , ne bi mozela d apodnesam da go vidam so druga iako znam deka posle mene so niedna nema d abide kako somene
--- надополнето: 2 декември 2013 во 22:02 ---
Најди си занимација, гледај филмови, цртај, вези. Прави нешто што ќе ти ги одвлече мислите од него. Кукањето за него по форуми нема да ги оддалечи твоите мисли и желби за него. Вака можеш уште ден два да кукаш и жалиш, после тоа веќе не е ни здраво. А ако стварно имаш 21, ајде соземи се. Не си дете, возрасна личност си. Прифати си ги грешките и престани да кукаш. Исправи се и продолжи напред. Минатото секако нема да се врати.

21 godina imam ,a ovoj problem go imam veke 2 nedeli ne znam veke sto da pravam pa se obrativ ovde da mi dadete nekoj sovet ne mozma od pamet da go izvadams to i da pravam, eve i na fax padnav 1 ispit

Џ

ЏинЏер

Гостин
Пеперутче, де ма не драматизирај толку. Си посеала, ќе си жнееш, така оди тоа во животот. Моја претпоставка е дека немаш повеќе од 16 години, а ако стварно имаш 21, не знам што да ти кажам, досега си требало да сфатиш дека не се седи на два стола. Си го избрала овој со кој што си сега и чувај си го. Што фајде од тоа да се смириш со бившиот, кога секако за месец-два пак ќе го снајде истата судбина? Ако го сакаш толку како што велиш, биди фер и поштеди го од таква драма.
Поздрав.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Пеперутче, де ма не драматизирај толку. Си посеала, ќе си жнееш, така оди тоа во животот. Моја претпоставка е дека немаш повеќе од 16 години, а ако стварно имаш 21, не знам што да ти кажам, досега си требало да сфатиш дека не се седи на два стола. Си го избрала овој со кој што си сега и чувај си го. Што фајде од тоа да се смириш со бившиот, кога секако за месец-два пак ќе го снајде истата судбина? Ако го сакаш толку како што велиш, биди фер и поштеди го од таква драма.
Поздрав.
nikogas ne bi mu go napravila istoto, no ne mozam da bidam bez nego , ne sakam da go lazam i segasniov navistina, a najloso e sto imam 21 godina i vaka postapiv nezrelo mi ide da se ubijam

Џ

ЏинЏер

Гостин
ako ne go vratam ke pravam gluposti , ne bi mozela d apodnesam da go vidam so druga iako znam deka posle mene so niedna nema d abide kako somene
Се распаѓаат долгогодишни врски, бракови, пријателства па луѓето продолжуваат напред, таа глупости ќе праела...
А најдобро што може да посака дечкото е со ниедна да не биде како со тебе. Освен ако не е мазохист што сака уште некоја да му забие нож во грб.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Се распаѓаат долгогодишни врски, бракови, пријателства па луѓето продолжуваат напред, таа глупости ќе праела...
А најдобро што може да посака дечкото е со ниедна да не биде како со тебе. Освен ако не е мазохист што сака уште некоја да му забие нож во грб.
toj vika posle tebe ne mozam so niedna d abidam kako divjak sum

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
--- надополнето: 2 декември 2013 во 22:02 ---

21 godina imam ,a ovoj problem go imam veke 2 nedeli ne znam veke sto da pravam pa se obrativ ovde da mi dadete nekoj sovet ne mozma od pamet da go izvadams to i da pravam, eve i na fax padnav 1 ispit
а критичен случај си ќерко, изгледа се зезна овај првиот поголем калабастер имал и сега од коњ на магаре не е работа :D
Абе не туку глуми, земи седни таму размисли шо прајш и шо си сторила, тргни се од животот на првиот а по можност и од животот на вториот, смени друштва и не ги замарај луѓето.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
а критичен случај си ќерко, изгледа се зезна овај првиот поголем калабастер имал и сега од коњ на магаре не е работа :D
Абе не туку глуми, земи седни таму размисли шо прајш и шо си сторила, тргни се од животот на првиот а по можност и од животот на вториот, смени друштва и не ги замарај луѓето.
si go sakam bivsiot i nemam namera da se trgnam ke probam se za da go vratam se kaam iskreno

Kajgana Shop

На врв Bottom