[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Правилото за победникот да клаи нов рецепт за готвење следната недела беше воведено подоцна во натпреварот. Ти кога тепаше, тоа правило уште го немаше. Ајде сега Летко, готви Цезар салата, тепај и турај рецепт за готвење.

ни ви готвам, ни ви турам!
увреѓен сам!

ни ви готвам, ни ви турам!
увреѓен сам!
Не се прави со сила увреѓен. Јас знам дека чекаш некоја свинетиња да се готви за да клаиш слики. :P

Не се прави со сила увреѓен. Јас знам дека чекаш некоја свинетиња да се готви за да клаиш слики. :P

то е за рурално население јас сум градско дете, ако во рецептата нема француски назив или не треба да се искомбинира со егзотични плодови или со месо од со закон заштитени животни на раб на истребување - не му се ни пулам
А вие така со мене..... добро... нема повеќе романтични ПП и еротски фотографии од мене за вас !

то е за рурално население јас сум градско дете, ако во рецептата нема француски назив или не треба да се искомбинира со егзотични плодови или со месо од со закон заштитени животни на раб на истребување - не му се ни пулам
А вие така со мене..... добро... нема повеќе романтични ПП и еротски фотографии од мене за вас !
Уф добро е. Те откачивме. :P

:pos:

Он:
Еве ви ја мојата. Прелив ставете си сами, јас сум дебела.

Прегледај го приврзокот 78114
АнФем душо, не знаев дека волку многу ме сакаш. :P
Сега бубамарата на форумов ќе направи сина бубамара :P
Јас сливи да ставам за сина да ми излезе. :D

Нон стоп мисљим на тебе! :love:
Гледам душо. И во јадења дури ме ставаш како декорација. Почестена сум, ептен. Без зборови си ме оставила, навистина. :love:

Користев:
Павлака, мајонез и worcestershire sauce, за сосот
Домашни кубети ( готовите ми се гадни кога ќе омекнат )
Мешан кашкавал
Везен чаршаф од баба ми
Не користев:
Краставици, ми прават гужва залудно

Те слики:
2013_11_29_124_f2a6772f8bfde27f80a2.jpg

2013_11_29_124_f2a6772f8bfde27f80a2_2.jpg

2013_11_29_124_f2a6772f8bfde27f80a2_3.jpg

Ќе се спие вечер. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom