Age Of Empires 3

• Креатор на темата Креатор на темата kikozzz
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 октомври 2013
Мислења
108
Поени од реакции
70
Omilena vasa civilizacija vo igrava mapa so strategija koristite so civilizacijata taka neso otprilika.
Inace jas najmnogu gi igram rusite mapa mi e new england i koristam russian strelt strategy. :D

Дечко ај не го тупи кур*в со темиве, ти кажав отвори некоја тема за одредена игра и ВИДИ како треба да се отвори и дали има веќе отворена тема за играта. Не само плукни залепи 2 реченици.. да беше така, до сеа форумов на свињарник ќе личеше

Omilena vasa civilizacija vo igrava mapa so strategija koristite so civilizacijata

23933750.jpg

Дечко ај не го тупи кур*в со темиве, ти кажав отвори некоја тема за одредена игра и ВИДИ како треба да се отвори и дали има веќе отворена тема за играта. Не само плукни залепи 2 реченици.. да беше така, до сеа форумов на свињарник ќе личеше

Фати тресни го од земја сега што отворил глупава тема и што напишал мислење кое тебе не ти се допаѓа.

Фати тресни го од земја сега што отворил глупава тема и што напишал мислење кое тебе не ти се допаѓа.

Па јас во глобала мразам да глумам шериф ама кога ќе отвори некој ваква тема и тоа по втор пат одкога некој го предупредил и коа ќе изнапише реченици кои како да се напишани од 3 годишно дете стварно ми се крева косава

Па јас во глобала мразам да глумам шериф ама кога ќе отвори некој ваква тема и тоа по втор пат одкога некој го предупредил и коа ќе изнапише реченици кои како да се напишани од 3 годишно дете стварно ми се крева косава

:icon_mrgr:

wdwdqw.jpg

Moже стварно е тригодишно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom