Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Се јави мајсторо :vozbud: Ќе си почекам до утре изутрина, ако нема трага од снег, ке се исконтактираме. Накнадно. Страшна работа, сите објавуват слики, свршаваат по статуси а нас овде источно од раја дожд не врни. Мислам.. :mad:

Па уште и немам патики купено ни кондури, со стартки сум само.
suicide.gif

Да ве поздравам со една фотографија од вечерашнава снежна идила во Скопје :)

Attachments

• 1469892_10151824147928386_837256556_n (1).jpg
    1469892_10151824147928386_837256556_n (1).jpg
    233,7 KB · Прегледи: 56
Ма нека иде и пизду материн, еве сеа чистев патеката до кујната. :mad: Да ти ебам и куќа и се..

Па добро шо куќа имаш ти ? На повеќе дела е поделена кујна на крај на улица, WC на горниот крај или кабриолет е вашата ? :D

Па добро шо куќа имаш ти ? На повеќе дела е поделена кујна на крај на улица, WC на горниот крај или кабриолет е вашата ? :D
Глеаш дека сака да се курчи, да покаже дека голема куќа има. Ко она "Аее дожд заврна, кој ќе ми го пере ферарито сеа..." или едно што пиша еден "Типката коа ме погледна... ко да знаеше дека сум пун ко брод со пари..." :D

Глеаш дека сака да се курчи, да покаже дека голема куќа има. Ко она "Аее дожд заврна, кој ќе ми го пере ферарито сеа..." или едно што пиша еден "Типката коа ме погледна... ко да знаеше дека сум пун ко брод со пари..." :D

Само WC-to дали е на 2 камена е битно :D

Не. Во стариот дел имам две соби и две подрумски и на 7 метри од нив само кујна и купатило дека локацијата на плацот е малце "терсене" и на мало место сме три семејства. :ROFLMAO:

Добро Утро, од снегот ако продолжи вака до вечер ќе нема ништо. А оние од Facebook сеа можат слободно ангеличиња да прават во фрижидер.

P.S. Слики од кај мене и низ комшии. Се извинувам за слабиот квалитет, немам време за да сликам подобро.
HY1Zv3x.jpg

12T8wHB.jpg

oMsSXzJ.jpg

rpUaKZG.jpg

K7CQkYx.jpg

EqvXEwo.jpg

4ywAoAO.jpg

OK5DchH.jpg

WZE0HKm.jpg

II
99825009.jpg

99824962.jpg

99824984.jpg

БОНУС ЗА ДРВА КАКО ВАС: :icon_lol:
99824907.jpg

И за моја среќа и на ваша несреќа ( оние што сакаа снег ), уште малце и ќе го снема! Photo0414.jpgPhoto0415.jpgPhoto0416.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom