Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште нема возила по теренутре
ќе им текне да чистат на гревовивево 8 саат, среќа неработен ден е.
Ма нека иде и пизду материн, еве сеа чистев патеката до кујната.Да ти ебам и куќа и се..
Глеаш дека сака да се курчи, да покаже дека голема куќа има. Ко она "Аее дожд заврна, кој ќе ми го пере ферарито сеа..." или едно што пиша еден "Типката коа ме погледна... ко да знаеше дека сум пун ко брод со пари..."Па добро шо куќа имаш ти ? На повеќе дела е поделена кујна на крај на улица, WC на горниот крај или кабриолет е вашата ?![]()
Глеаш дека сака да се курчи, да покаже дека голема куќа има. Ко она "Аее дожд заврна, кој ќе ми го пере ферарито сеа..." или едно што пиша еден "Типката коа ме погледна... ко да знаеше дека сум пун ко брод со пари..."![]()
Па добро шо куќа имаш ти ? На повеќе дела е поделена кујна на крај на улица, WC на горниот крај или кабриолет е вашата ?![]()
И за моја среќа и на ваша несреќа ( оние што сакаа снег ), уште малце и ќе го снема! Прегледај го приврзокот 77924Прегледај го приврзокот 77925Прегледај го приврзокот 77926
кај нас во валандово сеуште не ни дојде.