ATP тенис - општа дискусија

Член од
22 април 2005
Мислења
1.339
Поени од реакции
505
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Или ако го тепа фер и поштено. Да ги покријаме сите можни сценарија.

L

Löwe

Гостин
http://elgrantv.com/canal9.html
Моментално играат нова егзибиција како дел од програмата на Давид Налбандиан за неговото завршување на кариерата.
6-4 за Надал после првиот сет. Играат доста сериозно, па чак дуелов ми изгледа поквалитетен во однос на винери/неизнудени грешки отколку оној во Лондон :D

Член од
17 ноември 2013
Мислења
271
Поени од реакции
686
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Убаво е да се видат тенисериве на утакмица насмеани по цела сезона онака сериозно настроени.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.935
Поени од реакции
116.404
Чисто хипотетички, ако го тепаше годинава како ќе беше, кикс на Рафа или поштено си тепал Новак ?
Поштено Новак. Во тоа 1/2 финале нијанси одлучуваа, виде и самиот колку пресврти имаше.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Поштено Новак. Во тоа 1/2 финале нијанси одлучуваа, виде и самиот колку пресврти имаше.

Епа генијалецот погоре заклучи дека Новак можи да го тепа само ако Рафа кикси или ко ќе остари шо нема врска. Па јас си реков да додадам уште една варијианта. Па ако погодам да се фалам по комшии. :D

Член од
22 април 2005
Мислења
1.339
Поени од реакции
505
Епа генијалецот погоре заклучи дека Новак можи да го тепа само ако Рафа кикси или ко ќе остари шо нема врска. Па јас си реков да додадам уште една варијианта. Па ако погодам да се фалам по комшии. :D
Genijalecot od pogore go zakluci toa zatoa sto od 2008-ma Nole zaklucuva deka ke go tepa Rafa na roland garros i vidi majkata seuste ne moze, pa si rekov edinstven nacin se tie dve varijanti jas sto gi spomnav ali mozebi nekogas i tvojava varijanta ke bide.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.339
Поени од реакции
505
E tuka nema da se soglasat mnogumina valjda, tenisov, biznisov otide jabana , do tolku parite si go pravat svoeto sto vekje iskreno i ne pali rivalitet. Kako jas sega da se "palam" na mechevi megju Rafa i Novak koga na krajot pak ke ispadne deka e se farsa, se e pari i se e igra. Atp go vodat mnogu pogresni lugje, cisti biznismeni bez troska sens za sport kako i fudbalot zatoa propagja se. Jas stvarno ne se sekavjam iskreno deka selesh i graf se glupirale vaka po mediumi igrale na mraz igrale fudbal ili slicno, bese bre toa cist rivalitet do koska, ne se sekavam deka lendl , mekinro se glupirale vaka naokolu pa niti sampras i agasi, popravete me ako gresam, e zatoa bil cist tenisot i popularen. Ne znam mnogu mi e se ova farsa denes i ne uzivam povekje so isklucok na 2/3 mechevi godisno.

Kajgana Shop

На врв Bottom