Кајгана готвач vol.26 [гласање: шпагети карбонара]

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Шпагети Карбонара

• Dreamer.

Гласови: 9 6,3%
  • .Sky.

Гласови: 14 9,7%
  • Никола

Гласови: 29 20,1%
  • Anne.

Гласови: 21 14,6%
  • leandra

Гласови: 21 14,6%
  • cige

Гласови: 4 2,8%
  • pearl

Гласови: 12 8,3%
  • Windfucker

Гласови: 2 1,4%
  • Бомбастичен дрогираш

Гласови: 2 1,4%
  • %naked%

Гласови: 25 17,4%
  • blue ladybug

Гласови: 5 3,5%

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се троумев меѓу Леандра, Ебиветрот и Дрогирашот бидејќи немаат магдонос а ја магдонос воопшто не сакам...Гласав за Леандра.

Тежок изборов беше, гласав за Леандра, а се двоумев меѓу неа и Sky...Кај Sky ми се допаднаа екстра парчињата сланина во чинијата...Ама еден глас мора - тоа е...
И како јас ниеднаш не се такмичев, само кога е све кога е постирано влегувам на темава...:D кога треба да се гласа... :))) ?

Ане или Леа.. ќе гласам за која ќе има помалку гласови. Другите сите апсолутно второ место!
Ова станува тешко..

Оууу и ја би леандра, ама имам дечко. :icon_lol:

Јас немам.. дечко. :rolleyes:

Тежок изборов беше, гласав за Леандра, а се двоумев меѓу неа и Sky...Кај Sky ми се допаднаа екстра парчињата сланина во чинијата...Ама еден глас мора - тоа е...
И како јас ниеднаш не се такмичев, само кога е све кога е постирано влегувам на темава...:D кога треба да се гласа... :))) ?
Еве следи ја темава, зготви го бараниот рецепт, стави слики и ќе те гласаме и тебе. :)

Овој пат јас не гласам..... се мислев помеѓу @Anne. , @blue ladybug и @pearl , ама никако да се одлучам, сите сте одлични :)

Најдобро изгледаат на naked според мене. И два гласа би ти дала, одлично сервирано, одлично.
Али морам да го испоштувам Никола кој навистина се потрудил како за прв пат :)

Се двоумев меѓу скај, никола и нејкед. Скај имаше најмал број на гласови, па за него гласав, иако ги заборавил свеќите :D

Нејкед и Никола фаворити али се одлучив после долга и макотрпна самодискусија да гласам за нејкед

Апсолутен победник би била атмосферата на леандра со шпагетите од нејкед, јогуртот од бубачката... и за афтер парти - сланинките на скај :pos:(y)
Не бе, не гласам до последно.... И жими се ако победит тој деталот со пармезан - рендан :love:, од сеа и грав да е натпреварот - 1 кило ќе му ставам да се топит, да претеквит од тенџере :pipi::icon_mrgr:

А јас и naked црнци сме, што не нема на листава за гласање Леандро?!
Не бе бубамаричко не сме црнци,немале испечатено дресови за нас:eek: (та не ли последни како резерва истрчаме:cool: )

А таман сме 11 за да излеземе на терен:pos: уште тренер ни фале:D

Никола (y) ова на Cige ко кајгана да е а не шпагети

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom