РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А, помалку е чудно тимот што игра топло-ладно сезонава, кој се мачи со повреди, да загуби од Вардар во првиот меч.

Миркулоски се врати кај Металург , вие бевте без Растворцев . Вината во никој случај да не ја бараш во местенки , затоа што стварно глупо да верувате во тоа . Во второ полувреме Вардар беше како расштиман оркестар поради сјајните одбрани на Мијатовиќ , контрите кои го убиваат моралот , а се' тоа надополнето со аматер тренер на клупа. Ако местеше Вардар , тогаш ќе наместеше да загуби со помалку од 5 разлика и да биде во предност за 3 место.

Стварно се нервирам со глупиве теории за заговори местенки.

Кај виде ти во постот дека го одрекувам тоа дека и првата не била наместена? Чудно е кога тимот кој играл одлично сезонава, во само едно полувреме да изигра толку аматерски, а им пркосеше на ПСЖ и Барселона претходно во Скопје. А, помалку е чудно тимот што игра топло-ладно сезонава, кој се мачи со повреди, да загуби од Вардар во првиот меч.

Aбе има шанса и да биле местени утакмици, не викам не. Ама немора да значи во никој случај. :) Можеби првиот меч, на едните едноставно не им била вечерта, сега обратно. Како и да е џабе ни е на нас сега да филозофираме, останува сега Вардар да тепа со Динамо и тоа е тоа. :)

Миркулоски се врати кај Металург , вие бевте без Растворцев . Вината во никој случај да не ја бараш во местенки , затоа што стварно глупо да верувате во тоа . Во второ полувреме Вардар беше како расштиман оркестар поради сјајните одбрани на Мијатовиќ , контрите кои го убиваат моралот , а се' тоа надополнето со аматер тренер на клупа. Ако местеше Вардар , тогаш ќе наместеше да загуби со помалку од 5 разлика и да биде главен фаворит за 3 место.

Стварно се нервирам со глупиве теории за заговори местенки.

Не, ако се нервираш тогаш да им речам на останативе да не пишуваат, нема проблем.

Сјајните одбрани на Мијатовиќ, или незнаењето на дел од играчите. Зицер можеш да промашиш еднаш, а не повеќе пати. Барем за професионалниве играчи и тимови тоа важи.
Викаш така, ќе наместел и со колку голови ќе загуби? Аха, како на видео игри. Кога ќе тргне возот, после не знам колку можеш да го исконтролираш и запреш.

Местенките и Македонија во иста реченица, си одговараат. Воздухот на ова поднебје е таков. И за спорт и за се останато. И те тера да размислуваш на таков начин, како што размислувам во моментов јас.
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 21:45 ---
Aбе има шанса и да биле местени утакмици, не викам не. Ама немора да значи во никој случај. :) Можеби првиот меч, на едните едноставно не им била вечерта, сега обратно. Како и да е џабе ни е на нас сега да филозофираме, останува сега Вардар да тепа со Динамо и тоа е тоа. :)

Јас не тврдам, само претпоставувам. Објаснив и зошто.

Види, срамно е тоа што фрли стол да. Навивач ко навивач ете му избувнаа емоции и јас не го оправдувам воопшто.Ама уште посрамно е како на минатата утакмица официјален преставник на Металург дигаше столче да го мава судијата.
Kako moze da sporeduvas nekoj sto dignal stolce i nisto ne napravil i nekoj sto frlil stolce vo teren.....na prethodniot natprevar se utepavte od referati tuka objasnuvanje deka vie nikoj ne ste udrile,sami se tepale navivacite na metalurg i sami se brkale od tribina a cela sala svedoci bea sto pravevte...denes pak nekoi novi prikazni,ne bil komita,redari nemalo,ama nekoj od metalurg dignal stolce..itn..itn...kratko i jasno...bruka ste...
Neka vi plesnat sega kazna da ne ja vidite salata podolgo vreme pa vajda pamet ke vi dojde i mesto da lazete tuka kako deca mali i da probuvate da se vadite raslapajte gi toa decata pijani sto vi se vo grupa...

Ок тогаш верувајте во местенки , сега бојкотирајте ги и РК Вардар , а ЖРК Вардар и така не ги фермате што најмногу ми е криво а заслужуваат поддршка.

Кому се обраќаш? Кои се тие '' вие '' ? Јас не сум дел од Комити.
А, немам намера да бојкотирам ниту еден од ракометните два клуба. Освен ако не се докаже дека денешново издание било параванско.

Кому се обраќаш? Кои се тие '' вие '' ? Јас не сум дел од Комити.
А, немам намера да бојкотирам ниту еден од ракометните два клуба. Освен ако не се докаже дека денешново издание било параванско.

Општо го пишав тоа , бидејќи такви постови читам за местачи во фан клуб РК Вардар.

До негде има вистина во ова со местењево.Некој лапна добра пара.Човекот кој минатата сезона правеше по 20 одбрани во ЛШ - денес само трипати "го погодија со топката".:нинџ:

Ок тогаш верувајте во местенки , сега бојкотирајте ги и РК Вардар , а ЖРК Вардар и така не ги фермате што најмногу ми е криво а заслужуваат поддршка.

па дај им подршка,не моеш со сила некој друг да тераш да иде.Ќе ја добијат подршката како и да е,треба време само на луѓето да им привлече внимание.
Kako moze da sporeduvas nekoj sto dignal stolce i nisto ne napravil i nekoj sto frlil stolce vo teren.....na prethodniot natprevar se utepavte od referati tuka objasnuvanje deka vie nikoj ne ste udrile,sami se tepale navivacite na metalurg i sami se brkale od tribina a cela sala svedoci bea sto pravevte...denes pak nekoi novi prikazni,ne bil komita,redari nemalo,ama nekoj od metalurg dignal stolce..itn..itn...kratko i jasno...bruka ste...
Neka vi plesnat sega kazna da ne ja vidite salata podolgo vreme pa vajda pamet ke vi dojde i mesto da lazete tuka kako deca mali i da probuvate da se vadite raslapajte gi toa decata pijani sto vi se vo grupa...
Дечкото беше доле до теренот си има полиција редари нема што некој да го рашљакува.

Гледајте позитивно на работите, можеби сега некој во европа ја прави најновата видео игра ''Погоди го ракометарот со столче ''

Тој што фрлил стол е навивач, фан како сакаш наречи го и од него се очекува да во некаков случај да направи нешто(затоа е ставено обезбедувањето, не за џабе седат) додека за ОФИЦИЈАЛНО ЛИЦЕ од еден од тимовите тоа е срамно. Навивачи како навивачки секаде има проблеми не е само кај нас тоа, ама оди види дали има во клубовите официјални лица како се закануваат кон судии. Не ме сфаќај погрешно не го оправдувам тој потег, али дека вие што навивате за Металург сте како срната Бамби малце потешко.

па дај има подршка,не моеш со сила некој друг да тераш да иде.Ќе ја добијат подршката како и да е,треба време само на луѓето да им привлече внимание.
Искрено и не очекувам поддршка од навивачки групи бидејќи ќе нема со кој да се тепаат , доволно е да присуствуваат обичните навивачи во поголем број а верувам дека ракометарките ги освоија срцата на сите .

Aбе казни ги таму нека играат без публика, ебате баграта неписмена, мислеа ова некое од селцата кај што доаѓаат се, како беа Мралино, Волково. Или па заборавија како се навива во ЛШ, мислеа на гостување се во Зарамзалино.
Нека дркаат сеа на Дибиров против Бања Лука. Ако треба и против Приштина нека им организираат, само да има кај да прават нереди.
Местена? Секој кој го мисли ова е ретардиран. Шо местеа, да изгубат со повеќе отколку што тепаа.

Значи наредно коло Динамо тепа со ПСЖ, за да не ја гледам баграта како се резили во сала. Уствари и да не тепа Динамо, тука ќе ги победи.

цело време очекував некој инцидент (таков народ сме, што да прајме) и ете го столот ... ако се сеќавате случајот со Кометал ... тоа е тоа ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom