РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прибери се малце,не е ова на татко ти имање па што сакаш да збориш.ЕХФ К не ги боли дали некој куртон пијан бил,и сам знаеш дека се строги у однос на инциденти а посебно према МК екипи.
Ја не реков дека сакам да биде казнет Вардар,него ај нервозен си олади се простено ти е.
А ако не се приберам ќе ме кажеш на Леандра?

2 недели ти тропаш глупости по темиве за ракомет.
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 21:18 ---
Да не се враќам на претходните страни, дали има некаде податок колку одбрани имаше Раде Мијатовиќ? :cuc:(y)
11 одбрани имаше.

А ако не се приберам ќе ме кажеш на Леандра?

2 недели ти тропаш глупости по темиве за ракомет.
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 21:18 ---

11 одбрани имаше.

Па јбг бе, не навивам за Вардар што да правам,за Металург сум и затоа те нервирам.Прошлиот меч и ја бев изнервиран а вие комити млатевте празна слама па никому ништо,то је то :icon_lol:

Па јбг бе, не навивам за Вардар што да правам,за Металург сум и затоа те нервирам.Прошлиот меч и ја бев изнервиран а вие комити млатевте празна слама па никому ништо,то је то :icon_lol:

По таа логика сега ти млатиш празна слама....:icon_lol:

се шалам само не ме тепајте.

Типот што фрли стол на терен :facepalm: И мислам не го ни уапсија, срамота.

Ај сподели ги .
Како да ти сподели нешто што рече дека не е за во јавност?
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 21:25 ---
Типот што фрли стол на терен :facepalm: И мислам не го ни уапсија, срамота.
Избега ко пичка нагоре бе, ептен поголеми нереди ќе се случеа ако почнеа да го бркаат.

Au ubo mi e na dushava koa go vidov rezultatot! :love:

I da gi kaznat seljacite navivaci nivni so dolgo vreme ne igrale LS i zaboravile deka ova ne e makedonsko prvenstvo ili nekoe selo so nevini lugje pa da se ponashaat varvarski.

нека ги искористат тоа камерите што ги снимаат фаците секоја утакмица за нешто корисно.

Не ми е јасно како тимот кој го расканта Металург пред 10 дена, денеска прикажа дијаметрално различна партија.

Види сеа, кога размислуваш вака... Не ли бивало и тогаш Метаруг да не бил раскантан, туку и тие да играле далеку под своите можности? :)

Не ми е и мене целта да поттикнувам теории на заговор, ама малце сте ми чудни оти пред 10 дена не испадна никој со таква теорија оти било местено. :)

Au ubo mi e na dushava koa go vidov rezultatot! :love:

I da gi kaznat seljacite navivaci nivni so dolgo vreme ne igrale LS i zaboravile deka ova ne e makedonsko prvenstvo ili nekoe selo so nevini lugje pa da se ponashaat varvarski.
Види, срамно е тоа што фрли стол да. Навивач ко навивач ете му избувнаа емоции и јас не го оправдувам воопшто.Ама уште посрамно е како на минатата утакмица официјален преставник на Металург дигаше столче да го мава судијата.

Избега ко пичка нагоре бе, ептен поголеми нереди ќе се случеа ако почнеа да го бркаат.

Абе каков ќотек требаше да изеде, го оставија ко ништо да не направил :facepalm:ФРЛИ СТОЛ НА ТЕРЕН, која пинца ...

Абе каков ќотек требаше да изеде, го оставија ко ништо да не направил :facepalm:ФРЛИ СТОЛ НА ТЕРЕН, која пинца ...
Требаше ќотек ко магаре да изеде ама ако тргнеа цајканиве нагоре да го бркаат ќе се случеа многу поголеми проблеми и можеше и мечот да биде прекинат.

Срамота е тоа што се случи и ќе повторам тоа куртончето никогаш повеќе не треба да влезе на трибини.

[quote="Geezer, post: 6259225, member: 65116" Не ми е јасно како тимот кој го расканта Металург пред 10 дена, денеска прикажа дијаметрално различна партија.

Види сеа, кога размислуваш вака... Не ли бивало и тогаш Метаруг да не бил раскантан, туку и тие да играле далеку под своите можности? :)

Не ми е и мене целта да поттикнувам теории на заговор, ама малце сте ми чудни оти пред 10 дена не испадна никој со таква теорија оти било местено. :)[/quote]

Кај виде ти во постот дека го одрекувам тоа дека и првата не била наместена? Чудно е кога тимот кој играл одлично сезонава, во само едно полувреме да изигра толку аматерски, а им пркосеше на ПСЖ и Барселона претходно во Скопје. А, помалку е чудно тимот што игра топло-ладно сезонава, кој се мачи со повреди, да загуби од Вардар во првиот меч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom