Gоogle Nexus 5

• Креатор на темата Креатор на темата kAREV
  • Време на започнување Време на започнување
Not bad е ценва ако се спореди со поголемите оператори низ Европа. Секаде е скоро над 31к а дури и на PlayStore по европа е повисока цената од оваа во Ледиком. Сега дека нас стадардот ни е низок...

Not bad е ценва ако се спореди со поголемите оператори низ Европа. Секаде е скоро над 31к а дури и на PlayStore по европа е повисока цената од оваа во Ледиком. Сега дека нас стадардот ни е низок...

The 4G-ready handset, made by LG, goes on sale on Google's official Play store from tomorrow and prices start at £299 ($349) for 16GB or £339 ($399) for 32GB.
Carphone Warehouse is additionally offering the handset for £295 SIM free.

The 4G-ready handset, made by LG, goes on sale on Google's official Play store from tomorrow and prices start at £299 ($349) for 16GB or £339 ($399) for 32GB.
Carphone Warehouse is additionally offering the handset for £295 SIM free.

Ги гледав цените кога излезе телефонов, сега еве ги сменале и беа повисоки од 28к за 16GB на PlayStore во Италија.

Имајте во предвид дека цените се без данок на страна, обично за да дојдете до реалната сума, ги претварате доларите во евра, така доаѓате до сумата со данок и другите давачки. Реална цена на телефонов е околу 22.000

Пример, другар зема таблет од страна, цената по која бил изложен изнесувале 290$ во продавницата, а крајната излегла 338$. Данокот не стои во цената во Плејстор и другите странски ритејлери.

Соленко, 10 000 денари плус на Гугл плеј цената. За мене со плус 3 илјади LG G2 е подобар избор
Овие се луди во Македонија,колку што знам се продава за 350 $, не е некој квалитет со камети и некои спецификации,а ти го нудат лг г2 за слична цена и ајде да речеме поквалитетни спецификации ... а покрај што е од исти производител .... ова р напимпана цена и убаво лажа еден член,почекајте неколку недели и нека падне цена, ова е срамота нереална цена ... за тие пари земаш поквалитетен телефон,иако знам не е флегшип :)

Овие се луди во Македонија,колку што знам се продава за 350 $, не е некој квалитет со камети и некои спецификации,а ти го нудат лг г2 за слична цена и ајде да речеме поквалитетни спецификации ... а покрај што е од исти производител .... ова р напимпана цена и убаво лажа еден член,почекајте неколку недели и нека падне цена, ова е срамота нереална цена ... за тие пари земаш поквалитетен телефон,иако знам не е флегшип :)

Во брзина Nexus 5 го јаде LG, исто и од аспект на софтвер. Сток Андроид наспороти гадниот LG скин. G2 тепа за батерија и камера. Све други е горе доле исто, како тоа не е некој квалитет?

G2 е и тек ако флегшип, 2 та телефона се флегшип.

Во брзина Nexus 5 го јаде LG, исто и од аспект на софтвер. Сток Андроид наспороти гадниот LG скин. G2 тепа за батерија и камера. Све други е горе доле исто, како тоа не е некој квалитет?

Добро брат,можеби грешам,но поентата ми беше нереалната глупа цена ... не е реална воопшто ... го даваат за 26 илјади,кога би требало ајде 20 илјади .... 100 евра ти ги јадат .... како и да е :( лице ....

Добро брат,можеби грешам,но поентата ми беше нереалната глупа цена ... не е реална воопшто ... го даваат за 26 илјади,кога би требало ајде 20 илјади .... 100 евра ти ги јадат .... како и да е :( лице ....

Да, висока е цената, реалната треба да биде околу 21-22, со нивни ќар рачунам. Во USA Nexus 5 не е 350 долари, него околу 400 со данок и други давачки. Што значи околу 19K, со нивни ќар, 21-22 би било во ред.

лг г2, има ногу подобра батерија и подобра камера од 5ката, така да не збори глупости, кога г2 кје го добие 4.4 нема да му има рамен. а тоа е во јануари.

од друга страна нехус има ногу подобар екран, и цената. колку пари толку музика.

7tc6PES.png

CWxFsgR.png

лг г2, има ногу подобра батерија и подобра камера од 5ката, така да не збори глупости, кога г2 кје го добие 4.4 нема да му има рамен. а тоа е во јануари.

од друга страна нехус има ногу подобар екран, и цената. колку пари толку музика.

7tc6PES.png

CWxFsgR.png

a kade ti procita deka on kaza deka nexusot ima podobra baterija i kamera?

a kade ti procita deka on kaza deka nexusot ima podobra baterija i kamera?

споредува ги 2 телефони.
зборе дека г2 е тапа за батерија и камера. во однос на нехус(барем ја така сфатив.)

споредува ги 2 телефони.
зборе дека г2 е тапа за батерија и камера. во однос на нехус(барем ја така сфатив.)

G2 tepa na baterija i kamera znaci G2 e podobar vo baterijata i kamera znaci pobeduva vo tie kategorii..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom