РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако местеле (нормално дека не, али ај да си играме ретардирани), тогаш Самс е најдебилниот местач во историјата на спортот, пошо си го заеба тимот и нивните шанси за поголем успех.

Jeс да Вардар делуваше како паднат од Марс второ,ама исти такви беа и Металург првата.Фазлите дека е местено незнам дали држат вода. Повише ќе сумњав да беа двете реми или барем едната.Али факт е дека Раде ги рикна Самсоненковци у второ ... и толку треба кога ќе ги пресече голман,екипата губи ритам и концентрација.

Џони, не ме сфаќаш ти.

Мојава теорија е дека првата ја играле без пуштање. Кој победи, победи, на реваншот да победи другиот. Пример ако тепаше Металург, на оваа да им пуштеа на Вардар.

Сеа да, земајќи го антагонизмот кои го имаат овие два клуба меѓу нив, „местенкава“ е помалку веројатна, но се е’ можно.

Брат не сум ретардиран да не те сфатам..

И тоа истото ми го зборваат другари што ги имам но реално ако гледаш од километар уште пред натпреварите се тврдеше дека ќе има победа за победа помеѓу двете екипи...и уште пологично беше тие победи да се постигнат на гостински терен за поголем коефициент....

играчите на Металург како пијајци се влечеа во првиот натпревар и тоа беше ептен приметливо..шутираа директно во илич и не се трудеа во одбрана толку многу..но тоа никој не го запримете а беше очигледно..сега во обратна насока играчите на Вардар тоа го прават...

Јас стојам на тоа дека се договорени односно беа за гостинските екипи да издвојуваат победа..

такво местење не им одговара на вардар, ем пред нивна публика го јадат ем несмеаат да згрешат сега
ако сакаат 4место,

Знам дека смее само немам видено некој во сред натпревар да оди на таа карта и да игра без голман на голот само за да не му фали играч во нападот, кога и онака има добра разлика и има уште 15 минути да се игра, тоа се прави во принцип во последни минути кога бркаш или евентуално браниш 1 гол разлика, ова доста ризична одлука ми делува, повеќе можат да изгубат играјќи без голман (во случај на контра) него што може да добијат играјќи без играч помалку во нападот, ама добро, Червар си знае што прави, не дека сум ја некој експерт, само ме зачуди.. лол

играње со Маркер се вика.. и Лино доста често го практикува.. и на моменти е добра работа.. само треба брза промена

играње со Маркер се вика.. и Лино доста често го практикува.. и на моменти е добра работа.. само треба брза промена

Тоа е одлична работа , се избегнува пасивен напад , се задржува подолго нападот и има реално можност за гол .

такво местење не им одговара на вардар, ем пред нивна публика го јадат ем несмеаат да згрешат сега
ако сакаат 4место,

Очигледно. Вардар е лузерот во овој двомеч. Првооделенче да ја местеше ке ја наместеше подобро. Али иди објасни им на експертиве.

Нека моли бога Вардар сега да не биде драстично казнет ради хулиганите и да не игра без публика наредните утакмици.

Пошо ние сме проста багра, во сала вчера имаше еден куп педерчиња.
А како се навива ќе видите на 24ти, поз педерчиња, не н итребаат шминекри на трибини што во моментот кога ќе навиваш он ќе се слика за на инстраграм и на фб, и ќе пишува статуси.
ЈБГ отсекогаш сме биле твродкорни.
Златна војска, сега сигурно ќе имаше помалце педерчиња.
У право бил @Near со тој вицот Да му света очите на педерите во Скопје. Скопје ќе светеше како Лас Бегас.
ЈАс ќе го модифицирам малце. Да им светеа очите на педерите, кога игра РК Металург ќе немаше потреба да се пали осветлување, пошо цела сала ќе светеше. :D
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 13:02 ---

Кај го фрлаше тој идиотот столчето? Гарант од утре ќе го направите воџа. Прав муж, а не ко педерчињана што се сликаат за инстаграм.

Купи си пуканки за следните натпревари на Вардар.

Нека моли бога Вардар сега да не биде драстично казнет ради хулиганите и да не игра без публика наредните утакмици.
Се работеше за пијан куртон и ништо поеќе немој да паламудиш многу без врска.
Ебате тоа липковецот, се утепа од јадење трици изминативе 2 недели.

Не е мое да коментирам теории на заговор, само ќе кажам честитки за Металург, заслужено беше!
Криво ми е за Вардар ама тоа е тоа. Да сме живи и здрави. Местено, неместено, Вардар играше многу лошо и нема оправдување.

Честитки за Металург. Заслужено победија... Раде ја реши оваа... Со среќа на двете екипи па да имаме два претставника во наредна фаза...

По се изгледа расплетот во групата ќе биде следен :
1. Barcelona
2. PSG
3. Metalurg
4. Vardar

Промени може да има ако Металург победи против Минск , а ПСЖ да изгуби во Минск, тогаш Металург е втор или друго сценарио - Металург победи против Барселона дома и на гости кај Минск , тогаш не е битна евентуалната победа на ПСЖ над Минск.

За Вардар е најважно да го победи Минск на домашен терен и обезбедено е 4 место.

Пошо ние сме проста багра, во сала вчера имаше еден куп педерчиња.
А како се навива ќе видите на 24ти, поз педерчиња, не н итребаат шминекри на трибини што во моментот кога ќе навиваш он ќе се слика за на инстраграм и на фб, и ќе пишува статуси.
ЈБГ отсекогаш сме биле твродкорни.
Златна војска, сега сигурно ќе имаше помалце педерчиња.
У право бил @Near со тој вицот Да му света очите на педерите во Скопје. Скопје ќе светеше како Лас Бегас.
ЈАс ќе го модифицирам малце. Да им светеа очите на педерите, кога игра РК Металург ќе немаше потреба да се пали осветлување, пошо цела сала ќе светеше. :D
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 13:02 ---

Патриотите одеднаш почнаа да причаат Српски :(

Ова е тоа навивање?
Некако слабо атмосфера кога губите а?

Прво да кажам дека голем мерак ќе ми се направи ако два македонски тима одат понатаму, но морам да кажам дека доколку излезе дека си ги наместиле утакмиците би била стварно разочарана. Мразам местенки, какви и да биле тие, без оглед на тоа дали Вардар (за кој навивам) победил во едната или не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom