Ако местеле (нормално дека не, али ај да си играме ретардирани), тогаш Самс е најдебилниот местач во историјата на спортот, пошо си го заеба тимот и нивните шанси за поголем успех.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џони, не ме сфаќаш ти.
Мојава теорија е дека првата ја играле без пуштање. Кој победи, победи, на реваншот да победи другиот. Пример ако тепаше Металург, на оваа да им пуштеа на Вардар.
Сеа да, земајќи го антагонизмот кои го имаат овие два клуба меѓу нив, „местенкава“ е помалку веројатна, но се е’ можно.
Знам дека смее само немам видено некој во сред натпревар да оди на таа карта и да игра без голман на голот само за да не му фали играч во нападот, кога и онака има добра разлика и има уште 15 минути да се игра, тоа се прави во принцип во последни минути кога бркаш или евентуално браниш 1 гол разлика, ова доста ризична одлука ми делува, повеќе можат да изгубат играјќи без голман (во случај на контра) него што може да добијат играјќи без играч помалку во нападот, ама добро, Червар си знае што прави, не дека сум ја некој експерт, само ме зачуди.. лол
играње со Маркер се вика.. и Лино доста често го практикува.. и на моменти е добра работа.. само треба брза промена
такво местење не им одговара на вардар, ем пред нивна публика го јадат ем несмеаат да згрешат сега
ако сакаат 4место,
Пошо ние сме проста багра, во сала вчера имаше еден куп педерчиња.
А како се навива ќе видите на 24ти, поз педерчиња, не н итребаат шминекри на трибини што во моментот кога ќе навиваш он ќе се слика за на инстраграм и на фб, и ќе пишува статуси.
ЈБГ отсекогаш сме биле твродкорни.
Златна војска, сега сигурно ќе имаше помалце педерчиња.
У право бил @Near со тој вицот Да му света очите на педерите во Скопје. Скопје ќе светеше како Лас Бегас.
ЈАс ќе го модифицирам малце. Да им светеа очите на педерите, кога игра РК Металург ќе немаше потреба да се пали осветлување, пошо цела сала ќе светеше.
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 13:02 ---
Се работеше за пијан куртон и ништо поеќе немој да паламудиш многу без врска.Нека моли бога Вардар сега да не биде драстично казнет ради хулиганите и да не игра без публика наредните утакмици.
Пошо ние сме проста багра, во сала вчера имаше еден куп педерчиња.
А како се навива ќе видите на 24ти, поз педерчиња, не н итребаат шминекри на трибини што во моментот кога ќе навиваш он ќе се слика за на инстраграм и на фб, и ќе пишува статуси.
ЈБГ отсекогаш сме биле твродкорни.
Златна војска, сега сигурно ќе имаше помалце педерчиња.
У право бил @Near со тој вицот Да му света очите на педерите во Скопје. Скопје ќе светеше како Лас Бегас.
ЈАс ќе го модифицирам малце. Да им светеа очите на педерите, кога игра РК Металург ќе немаше потреба да се пали осветлување, пошо цела сала ќе светеше.
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 13:02 ---
Патриотите одеднаш почнаа да причаат Српски![]()