БИБЕР - слики

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Е затоа прво ќе си прочитате,што имам напишано и во ДРАГА КАЈГАНА.
А и не е први април да се лажеме.
ЈА знам за мелен БИБЕР,па за во зрна БИБЕР,а за овој џастин БИБЕР е некој нов ?

234234.png

Picture 1010.jpg.Picture 1011.jpg.Picture 1012.jpg БИБЕР стр.3 љубов, ах љубов.

Picture 1016.jpg.Picture 1017.jpg.Picture 1018.jpgБибер колек.

prstasti-mlin1.jpg

Анчо брат ги продаваш миленцава а ? Ептен ретро се за над телевизор ми требет.

Тешко на женати што ти оди по газот и ги собира предметиве за да ги намести таму од кај што си ги ископал...

сите да не ве цитирам од првата страна,еве ова го земам како репер на глупоста,
да ми извини Кајгана Форум би употребил и други зборови:па кај гледате мајку му.
ТЕМАТА Е ХОБИ - и отварам тема за колекционерство на мали машини-мелници:
БИБЕР -со слики.
Па каде да ја отворам во Историја или Здравје по ваше,ајде кажете,да знам за наредната,да не грешам пак.
И мене ми смета што во темите Спорт отварате теми за Фан клуб тој и тој, па ништо не се овака просто однесувам.И се чудам вака дали фудбалот припаѓа во спорт,
како овој некастрениов што се чуди дали е ова колекционерство на малачки ХОБИ.
А Хоби има на: Салфетки,сликички,шишенца,лименки,автомобили па дури и прслуци.
Дај сега модераторите да донесат правилна одлука и ме избришат мене или вас.
И да видиме колку ли уште ќе лаете (лајкате) на ова исповетување со погорното.
Еве само за господинот: гут хате усал - уште од мојата колекција и ХОБИ на БИБЕР.Picture 1013.jpg.Picture 1014.jpg.Picture 1015.jpg.Бибер стр.5
--------------------
подоцна ќе им одговорам на членовите што ме прашаа нешто во врска со темава.
Имам уште многу страници овде да приложам на истава тема,но ако има нешто за овој БИБЕР општо некаде на Нетов може тука да се префрли,за да биде цело.
А уште и ова имам и комплети на колекција на други вакви мелници-машини,многу стари,дали и нив сакате да ги видите,прашање и за членовите од првата страница.

Овој анчо да не има накај 60+ години?
Колку и да има.. татко ми има 58 години.. Дечкото не се занимава со собирање на бибери,колекционерство..Предава на филозофски факултет,доктор по науки.. се прекршува од читање..колку и да имаш години треба да се сфати дека собирање на БИБЕРИ не е тоа тоа :)

Jaс немам справа за мелење, во чорап сипам и со чевел мавам, секогаш тазе ми е, нека е здрав и жив Мр.Бин.:D

Може едно прашање надвор од контекст на темава... Човек колкав си ти бе? Дај не се замарај со бибери и иди еби додека можеш... не се глупирај со вакви теми
suicide.gif
Мислам дека никој нормален човек не го интересираат БИБЕРИ... Извини вака што грубо настапив,според мое мислење темава е за во канта :)
гледам нов член си, има модератор да процени дали темава е за во канта, не се замарај со тоа.

Како што татко ти го интересираат филозофии така Анчо го интересира да слила работи, така да сфати дека колку различни луѓе има, толку има и различни интереси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom