Како понатаму...

• Креатор на темата Креатор на темата Но нејм
  • Време на започнување Време на започнување
познат... доколку не сакаш да помогнеш немора да ѓи исмеваш членовите.. со -:pos:
не ја знаеш целата приказна на секого.доколку ти би бил на нивно место верувај ќе ти биде многу потешко бидејќи неможеш да сватиш.

Не бе само вие сте страдалници сами вие се имате видено у живот вие имате поминато низ сито и решето,на нас другите се ни е наредено.
Не бе ве сваќам дека никој друг не може да ги знае колку се тешки вашите “ маки “
НИШТО ПОЛОШО ОД НЕКОЈ ШТО СЕ САМОСОЖАЛУВА, јебеш ти такви створења егоцентрични и само-сконцентрирани кој постојано ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС.
Мене никој не ме сфаќа.
Мене ништо не ми е како што треба.
Леле немате поим колку ми е тешко у животот.
Леле колку е животот суров.
Мене никој не може да ме разбере.
Мене ми ги скршија соништата.
Не испадна по мое, леле колку не е фер животот.
Леле колку боли леле колку е тешко.
Видиш ли некој таков не му подавај рака пошто ќе те повлече надоле тој ќе се качи на твојте рамења и ќе исплива а тебе ќе те удави. недај боже да се излажеш и некогаш да помислиш дека би можел да се ослониш на некоја таква личност кога ти ќе имаш проблем.
Не велам дека не треба да се подаде рака, не велам дека не треба да се помогне ама ако некој со месеци/години дозволува нешто да го јебе тогаш тој навистина си има проблем и тоа гооооооолем проблем ама самиот со себе.
Абе свесни ли сте што се проблеми , абе на човек дури и да му е страв да се присети на некој работи пошто ќе урла од болка и агонија.
Заеби било што било, направеното не можеш да го однаправиш, можеш само да газиш напред со крената глава.

Не бе само вие сте страдалници сами вие се имате видено у живот вие имате поминато низ сито и решето,на нас другите се ни е наредено.
Не бе ве сваќам дека никој друг не може да ги знае колку се тешки вашите “ маки “
Не е се до маката.. со темава пробуваат да му помогнат на човеков и таквите како него/нас.. кој и да е нека го напише проблемот.Ти и таквите како тебе не ни се потребни да ги осудуваат личностите на форумов.Доколку не ти одговара темава туку сакаш само да искритикуваш едноставно само напушти ја темава.Доколку и ти имаш проблем напиши го можеби ќе ти биде од помош некој кој ќе те советува.Не поставувај бариера така што ќе бидеш негативен.Пробај да размислуваш на позитивната страна.

Не е се до маката.. со темава пробуваат да му помогнат на човеков и таквите како него/нас.. кој и да е нека го напише проблемот.Ти и таквите како тебе не ни се потребни да ги осудуваат личностите на форумов.Доколку не ти одговара темава туку сакаш само да искритикуваш едноставно само напушти ја темава.Доколку и ти имаш проблем напиши го можеби ќе ти биде од помош некој кој ќе те советува.Не поставувај бариера така што ќе бидеш негативен.Пробај да размислуваш на позитивната страна.

Сериозен си бе ? :pos:

Сериозен си бе ? :pos:
Значи дечково ми ја пиша неговата приказна доколку би ти ја пратил и ти ќе сватиш сериозно.Бидејќи само што прочитав не очекував таков проблем.

Види сите луѓе имаат проблеми, некој помали, некој поголеми.
Затоа кажи поконкретно кој е проблемот кој го имаш, па ако нешто можеме колку толку ќе ти помогнеме
Абе другарче.. шо и да направам, се погрешно е иако ниту пушам, пијам .. на sch сум солиден.. како никој да нема слух за мене. Пробувам со спорт да се занимавам нешто, немам поддршка, напротив уште ти ја уриваат мотивацијата или ФИЛМОТ во кој шо сакаш да влезиш. Си идиш дома од уилиште од чаршија, тренинг небитно , се преслекуваш одиш вдевна и шо да видиш? Истото секој ден, тие е*ани турски серии. Пробуваш нешто нешто да кажиш, или се сфаќа на зафрканција или не ни те слуша само ти гестикулира со главата како демек те следи... Дај да гледам фудбал, дискавери, нат џио, мтв (да не менувам јазична поддршка) на ТВ, -неможи оди на ком. Е аман бе луѓе... На секој муабет недоразбирање, одма спротивставени ставови. За време на летово и работев само за да се мрдни од она статус кво, се трудам и стварно мислам дека иам напредок од некој си финансиски аспект( иначе работев тутун, семејно каде што најголемиот удел беше мој, а и иницијативата за то беше моја). И пак караници пак неистомисленици пак јас нешина, јас прам проблеми ... Незнам

Абе другарче.. шо и да направам, се погрешно е иако ниту пушам, пијам .. на sch сум солиден.. како никој да нема слух за мене. Пробувам со спорт да се занимавам нешто, немам поддршка, напротив уште ти ја уриваат мотивацијата или ФИЛМОТ во кој шо сакаш да влезиш. Си идиш дома од уилиште од чаршија, тренинг небитно , се преслекуваш одиш вдевна и шо да видиш? Истото секој ден, тие е*ани турски серии. Пробуваш нешто нешто да кажиш, или се сфаќа на зафрканција или не ни те слуша само ти гестикулира со главата како демек те следи... Дај да гледам фудбал, дискавери, нат џио, мтв (да не менувам јазична поддршка) на ТВ, -неможи оди на ком. Е аман бе луѓе... На секој муабет недоразбирање, одма спротивставени ставови. За време на летово и работев само за да се мрдни од она статус кво, се трудам и стварно мислам дека иам напредок од некој си финансиски аспект( иначе работев тутун, семејно каде што најголемиот удел беше мој, а и иницијативата за то беше моја). И пак караници пак неистомисленици пак јас нешина, јас прам проблеми ... Незнам

:sneaky:
Ај жити се земи... не бе :facepalm: :pos:
Ајде бе како да не го издигаш на клоци :pos: бре турски серии и банди моменти у пичку матер :pos:
АБЕ СЕРИОЗНО ?
l_cd5d4b8a6bf6eb5f1fd153d0b005def1.gif

Овој dobro poznat многу добро јаде :гомце:

Посвоен да не си?

Абе Смихајло и анадербрик, лесно ви е вам да кажете иссели се и решен проблем ама што ако човекот не работи, нема пари, нема доволно средства за егзистенција?
Така тоа е, плукни-залепи.

Друже не знам дали го прочита цел мој пост. Ако не тогаш прочитај го уште еднаш, ако да исто како да не си го прочитал па прочитај го уште еднаш па ќе дискутираме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom