- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
познат... доколку не сакаш да помогнеш немора да ѓи исмеваш членовите.. со -
не ја знаеш целата приказна на секого.доколку ти би бил на нивно место верувај ќе ти биде многу потешко бидејќи неможеш да сватиш.
Не бе само вие сте страдалници сами вие се имате видено у живот вие имате поминато низ сито и решето,на нас другите се ни е наредено.
Не бе ве сваќам дека никој друг не може да ги знае колку се тешки вашите “ маки “
НИШТО ПОЛОШО ОД НЕКОЈ ШТО СЕ САМОСОЖАЛУВА, јебеш ти такви створења егоцентрични и само-сконцентрирани кој постојано ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС.
Мене никој не ме сфаќа.
Мене ништо не ми е како што треба.
Леле немате поим колку ми е тешко у животот.
Леле колку е животот суров.
Мене никој не може да ме разбере.
Мене ми ги скршија соништата.
Не испадна по мое, леле колку не е фер животот.
Леле колку боли леле колку е тешко.
Видиш ли некој таков не му подавај рака пошто ќе те повлече надоле тој ќе се качи на твојте рамења и ќе исплива а тебе ќе те удави. недај боже да се излажеш и некогаш да помислиш дека би можел да се ослониш на некоја таква личност кога ти ќе имаш проблем.
Не велам дека не треба да се подаде рака, не велам дека не треба да се помогне ама ако некој со месеци/години дозволува нешто да го јебе тогаш тој навистина си има проблем и тоа гооооооолем проблем ама самиот со себе.
Абе свесни ли сте што се проблеми , абе на човек дури и да му е страв да се присети на некој работи пошто ќе урла од болка и агонија.
Заеби било што било, направеното не можеш да го однаправиш, можеш само да газиш напред со крената глава.