Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

R

Rigel Kent

Гостин
хахахаха ти ептен хумористично си било :D гледаш кога се сака како може да се биде добар :D секако дека не важи само за невини и безгрешни,прво безгрешни нема,а друго јас зборев општо за жената како живо суштество без разлика дали е невина или не е,дали е од Кина или од Македонија,дали е црна или бела,висока/ниска итн :D

Од каде излезе оваа почит од тебе :D , а ова што го пишуваше го заборави ?

да ама зошто некоја од овие ИСКИНАТИВЕ овде не зеде пример еве денеска гледам на вести ЕУ им врачи награда на една од Пакистан не знам колку годишна е ама млада е,ете зошто не земат такви примери,кога се млади да направат нешто од својот живот.. а не со брзина на светлината гледаат со кого прво да се испоебат.. комична ситуација

.
неможе женско што поттекнува од хард-кор конзервативни родители уште повеќе патријахални да се ебе со манијаци,може тоа овие вашиве што се либерални.. ние конзервите не..

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Од каде излезе оваа почит од тебе :D , а ова што го пишуваше го заборави ?

не ме свати,јас ти зборам според надворешниот изглед,тоа која каков карактер,убедувања и размислувања или дела има направено тоа е тотално друго :D значи јас реков за убавина само.. :D

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
А што ако во живот наидеш на девица што исто бара невин маж ?? А ти ебачиште невиност ќе неможеш да понудиш и девиците одма ќе те ишиканираат. Невина иде кај невин пријателе . :D
Секој човек има цена.. па така и девиците.. :D (не мислам на пари)

R

Rigel Kent

Гостин
не ме свати,јас ти зборам според надворешниот изглед,тоа која каков карактер,убедувања и размислувања или дела има направено тоа е тотално друго :D значи јас реков за убавина само.. :D

Значи дојдовме до заклучокот , ти жените ги посматраш како предмети и ги цениш по убавина , но и да ги задоволиш своите нагони . А штом ги задоволиш нагоните , ти ги омаловажуваш и ја бараш безгрешноста и невиноста која ни сам ја немаш . Каде пишува дека девојката треба да е безгрешна и невина а ти да си тој Главниот кој ќе ја оценува дали е подобна или не .

Не си слушнал за Конфучиј :
“ Ако сакаш себеси да се воздигнеш, воздигни ги другите."​
"Не му го прави на другиот она што не сакаш да ти го прават тебе."​
" Племенитиот човек ја разбира правилноста, а малиот човек ја разбира користа."​

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Значи дојдовме до заклучокот , ти жените ги посматраш како предмети и ги цениш по убавина , но и да ги задоволиш своите нагони . А штом ги задоволиш нагоните , ти ги омаловажуваш и ја бараш безгрешноста и невиноста која ни сам ја немаш . Каде пишува дека девојката треба да е безгрешна и невина а ти да си тој Главниот кој ќе ја оценува дали е подобна или не .

Не си слушнал за Конфучиј :
“ Ако сакаш себеси да се воздигнеш, воздигни ги другите."​
"Не му го прави на другиот она што не сакаш да ти го прават тебе."​
" Племенитиот човек ја разбира правилноста, а малиот човек ја разбира користа."​
сега ме направи фашист.. или јас сум тој најправредниот па сум најповикан да судам.. :) зошто пак ја извртуваш од контекст мојата мисла ? јас реков општо дека жената е најубава од се на светот мислам најубава креација е,и сега ти одма најде да кажеш ја што правам.. ццц ситничар ептен голем си,човек да не смее точка да стави,одма ќе испадне дека пцујам некого.. бог да чува :D Конфучие сум го читал во својата младост и го знам напамет (делата и мислите).. затоа немој што би рекол зоки од к - 15 на Немац пиво да му продаваш :)

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Како може да имам мозок ако неверувам во телегонија ?? Ти се молам сеа . Само луѓето со мозок веруваат во телегонија, ние останатите глупи сме чекаме ти да не просветлиш. :pos:
па искористи го ако имаш.

R

Rigel Kent

Гостин
сега ме направи фашист.. или јас сум тој најправредниот па сум најповикан да судам.. :) зошто пак ја извртуваш од контекст мојата мисла ? јас реков општо дека жената е најубава од се на светот мислам најубава креација е,и сега ти одма најде да кажеш ја што правам.. ццц ситничар ептен голем си,човек да не смее точка да стави,одма ќе испадне дека пцујам некого.. бог да чува :D Конфучие сум го читал во својата младост и го знам напамет (делата и мислите).. затоа немој што би рекол зоки од к - 15 на Немац пиво да му продаваш :)
Јас мислев дека си некое дете , а ти си бил возрасен маж ? :eek:

Е ова не го очекував :D

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Јас мислев дека си некое дете , а ти си бил возрасен маж ? :eek:

Е ова не го очекував :D
И така беше откриена Америка во далечната 2013 година од еден познат Македонски морепловец.... не бе или италјански беше ? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom