- Член од
- 27 октомври 2013
- Мислења
- 323
- Поени од реакции
- 248
Jas ne sum masturbiral nikogas na javno ili na cudno mesto ama mi se ima deseno sea brzu vo skopskive avtobusi srednovecen maz da sedne do mene i da si masturbira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како е можно некој до тебе да седне и да мастурбира?Ти си седеше и не реагираше?Мене ова да ми се случи,ќе го искршам за после и дома да му се страв да мастурбира.Jas ne sum masturbiral nikogas na javno ili na cudno mesto ama mi se ima deseno sea brzu vo skopskive avtobusi srednovecen maz da sedne do mene i da si masturbira
Како е можно некој до тебе да седне и да мастурбира?Ти си седеше и не реагираше?Мене ова да ми се случи,ќе го искршам за после и дома да му се страв да мастурбира.
ISTO! hahahaJas ne sum masturbiral nikogas na javno ili na cudno mesto ama mi se ima deseno sea brzu vo skopskive avtobusi srednovecen maz da sedne do mene i da si masturbira
Jas ne sum masturbiral nikogas na javno ili na cudno mesto ama mi se ima deseno sea brzu vo skopskive avtobusi srednovecen maz da sedne do mene i da si masturbira
ISTO! hahaha
Хахахаха не не не сум до толку ненормален,си дојдам дома ќе си извршам потреба не у автобус хахахахаЕден од вас е тој средовечен маж. Нцнцнц
Сепак се деси пресврт и на крај изгледа двајцата сте и го праите истото ама сте се погодиле да седнете еден до другХахахаха не не не сум до толку ненормален,си дојдам дома ќе си извршам потреба не у автобус хахахаха![]()
ХГАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАСепак се деси пресврт и на крај изгледа двајцата сте и го праите истото ама сте се погодиле да седнете еден до друг![]()
Јас лично у никој случај ни сумни ке
у друштво... едно време чув од другарите дека таквите собиранки лека-полека им станале неопходни и се возбудувале од ``групњакот``
(ништо чудно ``дружбите`` да ги подигнале на повисоко ниво со тек на времето,
иф ју ноу ват ај мин )
Кхм! Во црква.
Еднаш за малку и во џамија, ама ми се снеможе од оџата.
Сериозно има некој што дрка групно? Сериозно?