Најчудни места на кои досега сте мастурбирале....

• Креатор на темата Креатор на темата wild west
  • Време на започнување Време на започнување
Jas ne sum masturbiral nikogas na javno ili na cudno mesto ama mi se ima deseno sea brzu vo skopskive avtobusi srednovecen maz da sedne do mene i da si masturbira

Jas ne sum masturbiral nikogas na javno ili na cudno mesto ama mi se ima deseno sea brzu vo skopskive avtobusi srednovecen maz da sedne do mene i da si masturbira
Како е можно некој до тебе да седне и да мастурбира?Ти си седеше и не реагираше?Мене ова да ми се случи,ќе го искршам за после и дома да му се страв да мастурбира.

Како е можно некој до тебе да седне и да мастурбира?Ти си седеше и не реагираше?Мене ова да ми се случи,ќе го искршам за после и дома да му се страв да мастурбира.

За жал можно е во оваа наша откачена држава
Човекот си седна до мене и почна внатре во панталноите без да си го извади надвор да си мастурбира
Јас му се развикав му реков абе што правиш ти нормален ли си и овој без да каже ништо си се симна и невидов кај отиде. и на мене ми дојде да го искршам ама бидејки типот беше покрупен од мене си седев мирен .
нареден пат ако седне до мене и почне тоа да го прави жими се ке земам еден нож и ке му го исечам па колку сакаат нека ме репнат да лежам робија

Еден од вас е тој средовечен маж. Нцнцнц
Хахахаха не не не сум до толку ненормален,си дојдам дома ќе си извршам потреба не у автобус хахахаха :drk::drk:

Хахахаха не не не сум до толку ненормален,си дојдам дома ќе си извршам потреба не у автобус хахахаха :drk::drk:
Сепак се деси пресврт и на крај изгледа двајцата сте и го праите истото ама сте се погодиле да седнете еден до друг :icon_lol:

Сепак се деси пресврт и на крај изгледа двајцата сте и го праите истото ама сте се погодиле да седнете еден до друг :icon_lol:
ХГАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Sigurno site ja znaat fintava so iskinat preden dzeb od trenerki ili farmerka,si stavas rakava u dzeb i si uzivas bez nikoj da zabelezi :D , ja taka si d.kav na casovi u skolo :)
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 12:47 ---
Sigurno site ja znaat fintava so iskinat preden dzeb od trenerki ili farmerka,si stavas rakava u dzeb i si uzivas bez nikoj da zabelezi :D , ja taka si d.kav na casovi u skolo :)

Групното дркање е за жал реалност. Ми се случи на НГ (7мо-8мо одд) одам по кебапи в кујна а таму порнич на 10 инчен телевизор и сите групно си паткаат. Од што немаше место еден беше на горниот дел од каучот легнат. Остај што е ептен геј, и гладен останав таа вечер. Иронијата е во тоа што 20 минути подоцна дојдоа и женцките (школски) и никој не ги допре.

Јас лично у никој случај ни сум :drk: ни ке :drk:у друштво... едно време чув од другарите дека таквите собиранки лека-полека им станале неопходни и се возбудувале од ``групњакот``:eek: (ништо чудно ``дружбите`` да ги подигнале на повисоко ниво со тек на времето, :sneaky: иф ју ноу ват ај мин )

Браат ти очигледно си немал детство јбг :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom