Assassin's Creed IV: Black Flag

• Креатор на темата Креатор на темата RockMaster
  • Време на започнување Време на започнување
Ја поиграв пола саат и за сега добра е,освен на моменти малку кочеше,али многу малку.Ја симнав од Замунда Голд Едитион верзијата со V3 крак :)

Ја поиграв пола саат и за сега добра е,освен на моменти малку кочеше,али многу малку.Ја симнав од Замунда Голд Едитион верзијата со V3 крак :)

каква е оптимизацијата? на шо конфигурација е играш?

каква е оптимизацијата? на шо конфигурација е играш?
Processor Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz
Memory (RAM) 6.00 GB
Graphics ATI Radeon HD 5700 Series
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 10:54 ---
И да,по оптимизирана е од претходната,а нема некој разлики во графиката.На претходната ни еднаш не ми сецна,а оваа некогаш знае да кочи. :)

Ако, ако, играјте си вие. Ја 3 дена ја симињам и уште сум до 38.9% :mad:

И да,по оптимизирана е од претходната,а нема некој разлики во графиката.На претходната ни еднаш не ми сецна,а оваа некогаш знае да кочи. :)

Sega pooptimizirana e ili ne? Secka radi bugovi ili od sto bara poveke? :)

ај во инбокс крак фиксот .. anyone?

Оној фајлот uplay_r1_loader.dll што нели е дел од кракот, откако симнав V4 од фиксот ми го покажува Avira дека е unwanted program или потенцијален вирус. Има врска некаква дека стварно е опасност по мојот ПЦ или само така го прикажува? Пошто не можев да ја упалам играта, и на крај ја исклучив Авирата и ми се пушти.

Излезе и crackfix v6, не знам до каде ќе тераат Skidrow со фиксовите :icon_lol:

Ја со V3 играм и до сега немам никаков проблем.Лета :)

Ја тестирав сега на лаптоп со:
i3 3227u 1.9ghz
4gb dd3 ram
radeon hd 8730m 2gb

На 1366х768 резолуција со лоу/мед (повеќето на лоу), фпс-то ретко паѓа под 20, а играта изгледа феноменално и на low (нема баш голема разлика од high). Така да не ги гледајте официјалните системски побарувања ич не се точни.
Ке има што да се игра следниве месец дена :D

Ако има некој нека ми прати добар торент по ПП за играва:)

Ја имате на замунда од Reloaded. Најзадоволен од оптимизацијата. Доста подобро работи, за разлика од 3ката. Графиката исто ми е значително подобрена и ќе пуштам плус инфо, да поминам некој дел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom