GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
ајде бе ..Морам да ти честитам, заради тебе Телегонијата од старогрчка поема стана поим за тролање во Љубов и секс
ајде бе ..Морам да ти честитам, заради тебе Телегонијата од старогрчка поема стана поим за тролање во Љубов и секс
Немој да пиеш цијанит што би правеле ние овде без тебе.прептоставувам на мене алудираше,да ти одговорам на последното пршање.. ПОПРВО БИ ИСПИЛ ЦИЈАНИТ НЕГО ДА ГО НАПРАВАМ ТОА или со други зборови попрво би умрел него тоа да го направам,имаш овде еден куп педери они може по прецизно да ти објаснат за како е да си машко а да те ебат
Немој да пиеш цијанит што би правеле ние овде без тебе.
Туку жена ти кога е над тебе значи дека сама се ебе?
Те прашувам оти поимот ебење си го поделил на два дела, покрај што ја пласираше теоријата ова е исто доста интересна тема да ни ја дораскажеш. Пример ако жена ти се задоволува со вибратор, тоа автоматски би значело дека вибраторот ја ебел жена ти. Мора да признаеш во тебе се кријат доста тајни на човештвото кое денес ги дознаваме.нe пием не се скирај,тоа го кажав само за споредба со тоа ти што пиша,фала што се скираш за мене не знам зошто ме прашуваш ова прашање... затоа и не гледам причина зошто би го одговорил..
Те прашувам оти поимот ебење си го поделил на два дела, покрај што ја пласираше теоријата ова е исто доста интересна тема да ни ја дораскажеш. Пример ако жена ти се задоволува со вибратор, тоа автоматски би значело дека вибраторот ја ебел жена ти. Мора да признаеш во тебе се кријат доста тајни на човештвото кое денес ги дознаваме.
Чекај не вметнувај и гатачки во муабетот. Многу ќе прошириме темата. Рече цијанит ќе се напиеш попрво одколку да те ебат. Тоа автоматски кажува дека никогаш не си бил ебан. Претходно ја направи и разликата да ебеш и да те ебат. Јас оти мислев сексуалниот чин е взаемно примање и давање и дека двајцата сте фактички ебани и задоволени во тој процес. Па те замолив да ми објасниш како досега ти не си ебан, а претходно спомена дека си возрасен и си имал сексуални односи?знаеш,Кајгана е таков специфичен форум каде 99% од членовите зборат во второ или друго лице еднина/множина ама никогаш во прво лице.Ти ако мислиш дека вибраторот ја ебе жената океј твој став е тоа,или дека ако е горе жената се ебе сама.. немој да збориш во мое име,те молам освен ако си обдарена да читаш туѓи мисли или да си гатачка па знаеш дека јас го мислам тоа,тогаш оправдано,ама ако не си те молам збори ЈАС а не ТИ
Два дена по ред ми се поставуваат екстранмно глупи прашања од типот Доколку користиш кондом ќе забремени ли некоја,се ебе ли жената со вибратор,се ебе ли сама ако е над машкото и така натаму и така натаму.. во главно да резимирам,значи јас само го поддржувам ставот на научниците дека телегонијата носи наследни карактеристики од предходните партнери на една жена со која таа имала сексуални односи,дали физички или внатрешно ќе се одразат тие карактеристики во тоа не навлагам.ЕТЕ ОВА Е ЦЕЛАТА ЗАЕБАНЦИЈА.Од овој став отиде работава до лудило.. грчевита агонија на глупирање................@GhostLeader , a доколку користиш кондом додека имаш секс со некоја ќе забремени ли? И ако не, ондак каде е проблемот? Телегонијата сепак може да биде во синергија со "виновноста" кај жените и притоа да имаш генетски чисто потомство.
Чекај не вметнувај и гатачки во муабетот. Многу ќе прошириме темата. Рече цијанит ќе се напиеш попрво одколку да те ебат. Тоа автоматски кажува дека никогаш не си бил ебан. Претходно ја направи и разликата да ебеш и да те ебат. Јас оти мислев сексуалниот чин е взаемно примање и давање и дека двајцата сте фактички ебани и задоволени во тој процес. Па те замолив да ми објасниш како досега ти не си ебан, а претходно спомена дека си возрасен и си имал сексуални односи?
Веднаш замени го машкото со вибратор, дали вибраторот ја ебе жената? Пак назад. Вибраторот и го дава фактички, логички ја ебе нели.за првиот дел во право си до тоа со цијанитот.Само не разбирам што е тоа што МАШКОТО ГО ПРИМА од женското,ете не знам објасни ми ? а и прочитај предходниов пост што го пишаво одма после овој и ќе видиш што мислев..
Не те прашав дали ќе забремени некоја ако користиш кондом туку дали детето ќе носи наследни карактеристики од преТходните партнери на една жена со КОИ не со КОЈА таа имала сексуални односи, доколку партнерите носат кондом.Доколку користиш кондом ќе забремени ли некоја,.......во главно да резимирам,значи јас само го поддржувам ставот на научниците дека телегонијата носи наследни карактеристики од предходните партнери на една жена со која таа имала сексуални односи,
Веднаш замени го машкото со вибратор, дали вибраторот ја ебе жената? Пак назад. Вибраторот и го дава фактички, логички ја ебе нели.
Не те прашав дали ќе забремени некоја ако користиш кондом туку дали детето ќе носи наследни карактеристики од преТходните партнери на една жена со КОИ не со КОЈА таа имала сексуални односи, доколку партнерите носат кондом.
Телегонијата не може да носи наследни карактеристики. Телегонијата може од друга страна да биде теорија која опишува како наследните карактеристики се пренесуваат.
Телегонијата не е ОПИПЛИВ ФЕНОМЕН.
Патем, тоа што пробуваме сите тука да ти објасниме е дека НАУЧНИЦИТЕ не ја поддржуваат телегонијата како валидна теорија.
Еве што научниците тврдат за телегонијата...
http://emahiser.christogenea.org/Other PDFs/Telegony Fact Or Fiction.pdf
Дали ондак оправдуваш предбрачни сексуални односи со кондом?делимично да,ама сепак ебење е оној природен процес да не го објаснувам во детали..
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 18:08 ---
aха се изнинувам шТо не го разбрав добро прашањеТо.Мислам дека не ако е со кондом.