фала ти многу успев конечнофала ти многу..потрошив едно 3-4 сати по интернетиве за една конекција
![]()
Должиш пиво за ова

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фала ти многу успев конечнофала ти многу..потрошив едно 3-4 сати по интернетиве за една конекција
![]()
Секоја држава има посебен закон за интерет цензура, па оваа песна/видео прекршила некој член од тој закон на Македонија.
YT ги има тие закони и знаат кое видео да го блокираат за кај нас. Ако ти е за утеха, Германија е една од државите со најстрога интернет цензура па затоа не очајувај.
Абе што е ова? До вчера си ја слушав песната денес ја забранија. КОЛКУ СЕ НЕРВИРАМ. НЕ МИ Е ЈАСНО ЗОШТО ЈА ЗАБРАНИЈА?
Прегледај го приврзокот 77451
Имам рутер од Т-хоме, и рутерот ми беше поврзан со лан кабел со пц-то, краток од 2 м, но го преместував пц-то, и сега рутерот е подалеку од комјутерот и го поврзав ос лан кабел, кој е подолг 8 до 12 метра, на него има ознаки E213738 CM <UL> C<UL> UTP PATCH CORD 26AWG 4P ISO/IEC 11801 AND TIA/EIA . Прашањето ми е дали, би имало некакви проблеми со интернет врската, т.е дали брзината би се намалила, некои пречки или било што.
Фала
Lap topot i telefonot si imaat svoi mrezni karti, tie mrezni karti(uredi) imaat takozvana hardverska ili popoznata kako MAC adresa. Blizu ogranicuva i pusta net samo na edna MAC adresa t.e. eden mrezen ured. Blizu koga ti pustil net za prvpat ja zapisal MAC adresata od mreznata na tvojot desktop i zatoa na nego imas net....sea treba taa mac adresa na koja imas net da ja stavis vo ruterot vo delot koj se vika obicno MAC clone.....da go lazes blizu deka e konektiran so destopot....Eve citaj tuka kako da si najdes MAC adresa na koja imas net i taa MAC ke ja stavis vo ruterot kako clone ovaka.Имам интернет од Blizoo, и Tenda рутер, ама нешто се деси, немам веќе wireless низ стан. Имам интернет на пц-то кај што е поврзан, ама на лап топ и телефон не. Пробав со вадење на адаптер, troubleshoot, ништо. Наоѓа сигнал, не може да се конектира.
Некое можно решение?
Lap topot i telefonot si imaat svoi mrezni karti, tie mrezni karti(uredi) imaat takozvana hardverska ili popoznata kako MAC adresa. Blizu ogranicuva i pusta net samo na edna MAC adresa t.e. eden mrezen ured. Blizu koga ti pustil net za prvpat ja zapisal MAC adresata od mreznata na tvojot desktop i zatoa na nego imas net....sea treba taa mac adresa na koja imas net da ja stavis vo ruterot vo delot koj se vika obicno MAC clone.....da go lazes blizu deka e konektiran so destopot....Eve citaj tuka kako da si najdes MAC adresa na koja imas net i taa MAC ke ja stavis vo ruterot kako clone ovaka.