Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Седи си мадро Неса, може да ти ги пренесе гените негови и само со покажување на ку*от. :pos:
Него ова телегонијава мислам дека ќе им даде нова инспирација на текстописците. Може да очекуваме песни со текстови од типот:
Си отиде ти без глас
ме остави да тагувам јас
ми останаа само спомени
и во матката твоите гени.
се мислам дека тој што првично ја пласирал идејата (телегонија), станал "татко" на дете кое личи на кумот, комшијата, ѕидарот, сеедно и од толку бреинсторминг навечер дошол до вакво нешто. Као демек "мое е детево ама мојава долго пред мене се плескаше со Јанко и бидна ете".

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Страшни работи Ставро, дури ни мене не ми се веруваше кога слушав...
Примери колешке, примери...

:D
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 18:57 ---
се мислам дека тој што првично ја пласирал идејата (телегонија), станал "татко" на дете кое личи на кумот, комшијата, ѕидарот, сеедно и од толку бреинсторминг навечер дошол до вакво нешто. Као демек "мое е детево ама мојава долго пред мене се плескаше со Јанко и бидна ете".
:icon_lol:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Примери колешке, примери...

:D
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 18:57 ---

:icon_lol:
Само знам дека процентот на групиќи е драстично зголемен меѓу младата популација денес. И не зборам за 3ки. Зборам за реденки, зависно колку другари се собрани на седенката. И е нешто најнормално. Замисли другар ти ја онадувал пред тебе и свршил внатре и ти идеш на ред и си продолжуваш. Тој што ќе е последен како во супа да го пика. :)

D

Daedalus

Гостин
Само знам дека процентот на групиќи е драстично зголемен меѓу младата популација денес. И не зборам за 3ки. Зборам за реденки, зависно колку другари се собрани на седенката. И е нешто најнормално. Замисли другар ти ја онадувал пред тебе и свршил внатре и ти идеш на ред и си продолжуваш. Тој што ќе е последен како во супа да го пика. :)
old xD

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Well ..... Saves the trouble of lubricants I guess.

Немаше потреба од другото само првото ми требаше.Фала.
Ако, дека многу си љубопитен, па јас да си додадам и све остало.

Ти менува нешто? :D

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Тешко ова, ама ај радувај се дека е така.
Инаку, ако и го покажуваш на Мачорка дај викај не се заебавај, јас црнче ли сум? И Шкорпи ќе дојде, па ќе имаш точна групна констатација колкав ти е всушност.
А за тоа дека ќе си најдеш невина, хмммм... Со среќа.... :)
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 18:44 ---

Леле букакето ли го најде како нешто најстрашно? Ти да видиш што прават децата во денешно време .....
И според муабетот, тебе не ти пречи минатото на девојката, тебе ти пречи што ќе речат другите.

па сеа ти не верувај ама ако сакаш не е проблем ќе идеме... да не биде фали ме усто да не те расчепам.. остај ја ти мачорка им објаснив на неа убаво затоа ми ја снема нешто.. п.с фала за тоа со невината,јбг кога живееме во ненормален свет.. дојде ред инцестот,содомонијата,дрогата и хомосексуалноста да се нормални а не па за невиност.. pussy smoke..
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:15 ---
Па ти си со поголемо IQ великане, просветли го твојот побратим по гени :D.

не те разбрав баш...

N

Nessa Alcarin

Гостин
Како олд бе друже, седите на маса, собрани 12 луѓе, пиете ракија и мезите, а во истата соба оваа раширила нозе и другарот ја реди, а наредниот чека со кренат кур. Не ме зезај, не зборувам за професионалка, која е платена. Зборам за обично девојче, нивна врсничка, соученичка ...

D

Daedalus

Гостин
Како олд бе друже, седите на маса, собрани 12 луѓе, пиете ракија и мезите, а во истата соба оваа раширила нозе и другарот ја реди, а наредниот чека со кренат кур. Не ме зезај, не зборувам за професионалка, која е платена. Зборам за обично девојче, нивна врсничка, соученичка ...
од населба, мајка на еден другар, го праела тоа пред 20 години. Од љубоФ. :X3:
Чешка, Полска, пред 30 години? Причи од татко ми што сум слушал. :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
ме збуни тоа со побратимот.. ти изразувај се уште покомплицирано па јас треба да сонувам уште малце што сакаше да кажеш..

Не знаеш што е побратим? Јас мислев другиот дел од прашањето те збуни.

Ајде де, кажи ми што сум требал да сфатам со твоето прашање. Чекам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom