Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Честито полуфинале момци :D
Се надевам ќе ве гледаме во уште едно финале, мада во полуфиналево противниците се реално појаки од Тетекс :)

Честито полуфинале момци :D
Се надевам ќе ве гледаме во уште едно финале, мада во полуфиналево противниците се реално појаки од Тетекс :)

Bregalnica moze da ja pominat mislam deka i taa ke im padne :D E sea sakam finale Teteks-Pelister se drugo ke bide skapanica od finale :D

Bregalnica moze da ja pominat mislam deka i taa ke im padne :D E sea sakam finale Teteks-Pelister se drugo ke bide skapanica od finale :D

Јас мислам дека у полуфинале ќе се паднат, ал идај боже да биде тоа финалето, ќе биде интересно.

Aj neka pisat tie sto bea vo Kicevo kako pominale ? Shteta sto nemozev da se oslobodim od rab :(

Aj neka pisat tie sto bea vo Kicevo kako pominale ? Shteta sto nemozev da se oslobodim od rab :(
Многу јак помин у Кичево најпрво отидовмо 20 душе со воз и беше многу јако го подмитивмо шоферот му дадовмо по 50 денара и едно пиво и беше пресреќен :D во кичево бевме негде кај 10 часот цел ден ечеше нашата песна низ кичево кога стигнавме пред стадионот дојдоја уште 5 коли од Тетово навивање 90 минути исто така да се напомене дека од полицијата ни беа одземени голем број на бакли кој не ни беа ни вратени (не сите)

Тетекс играше прекрасно браво за момците а Филип Петковски :cuc::cuc::drk:

Тетекс-Пелистер не би било лошо и полуфинале. Има 2 утакмици една у Тетово друга у Битола, гостување Војводи-Чкембари ќе има така да би било занимљиво :drk:

Тетекс-Пелистер не би било лошо и полуфинале. Има 2 утакмици една у Тетово друга у Битола, гостување Војводи-Чкембари ќе има така да би било занимљиво :drk:

Abe ok toa ali finale si e finale na gradski be :D

Тетекс денеска, преку првата прозивка од страна на шефот на стручниот штаб Зоран Смилевски, ги стартуваше подготовките за пролетниот дел од сезоната 2013/2014.

После едногодишна пауза, централниот дефанзивец, Никола Карчев повторно е дел од тренинзите на Тетекс, откако успешно заздрави од тешката повреда која ја здоби на пријателскиот меч против Маџари.

Додека, пак, нови имиња во екипата се, Симеон Христов кој игра во нападот и доаѓа од екипата на Брегалница од Штип, како и младиот дефанзивец на Работнички од Скопје, Кузман Жепчески кој има само 17 години. Екипата до сега ја напуштија Златко Ристов, Васко Распашковски, Никола Петковски и Александар Урошевиќ.

Во планот на Тетекс е одигрување на пријателски натпревар со Работнички на 25.јануари, во Скопје, а наредните тест мечеви ќе бидат одиграни во Негорски бањи. За подетални информации во текот на неделата. Спортски поздрав

Извор: Напред Тетекс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom