GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Не планирам да губам време со рандом видеа на јутуб. Ако гарантираш може да ни принесеш некој доказ?
Значи ако сакам да родам дете со зелени очи, црна коса, и надпросечна интелегенција, треба да спијам со маж со зелени очи, маж со црна коса и со маж ми (акцент се става дека маж ми дека ќе има надпросечна интелегенција ) Или не можеш да си одбереш кој генетски материјал ќе се проследи кај детето? Ееее зезнато е така. Ќе треба да си го зголемам бројот на сексуални партнери во тој случај, зошто нели колку повеќе има разновидност во генетскиот материјал толку подобар примерок на човек ќе излезе (знаеш со собирање од најјаките квалитети на индивидуата пренесено преку генетски материјал, зошто мислам дека само најјакиот и најиздржливиот генетски материјал од претходните партнери се задржува).
Интересно.. треба да се проба....
брзаш и затоа грешиш,телегонијата не е по твојата теорија и логика направена и создадена,конкретно за очите и косата не знам,ама знам дека ако некој од твојте партнери носи/носел било каква наследна болест биди сигурна дека твоето дете ќе ја добие,на прво место секогаш болеста се наследува АКО ЈА ИМАЛ НЕКОЈ ОД НИВ сега јас не знам да не навлагам во твојот приватен живот да прашувам со колку си била односно имала сексуални односи не ме ни интересира тоа искрено,ама еден од нив да има било каква наследна болест за жал немам добри вести.. АМА АКО ИМАЛ.Тоа е условот.