Најчудни места на кои досега сте мастурбирале....

• Креатор на темата Креатор на темата wild west
  • Време на започнување Време на започнување
Видел згодни девојки и уместо да им се пушти, отишол у тоалет и го измавал.
Ти си ми идол
излеа дека рука не може да каже не, затоа се одлучил на таков чекор.

На таван. Мислам дај ако ви се пишува пишувајте, ако не не набројувајте како во градинка.

и шо ти менува ако ти кажат кај го :drk:. Немој да ја замислуваш цела ситуација :D

и шо ти менува ако ти кажат кај го :drk:. Немој да ја замислуваш цела ситуација :D
Ич мене лично не ме интересира каде го мавате, али на темава одговор со еден збор нема да стои.

Во 5 оделение, за време на нова година бевме 5 копињаци и не фати криза и го измававме така по еднаш. :D

На таван. Мислам дај ако ви се пишува пишувајте, ако не не набројувајте како во градинка.

ја немаш таа привилегија да поминиш дел од животот како напален неиспразнет тинејџер......некои работи не се објаснуваат со зборови :D

:pos: Љацо има и по буриња,регали,гаражи, мислам дека сепак овој дел од машкиот живот тоест тинејџер не би го сватила а богами и не би го разбрала да не ги спомунувам и групните дркања :pos:
Да не ги спомнуваме оние во дваесетите, на работното место под биро, или пак оние за време на долга вожња на автопат :icon_lol:

е другари ова шо ке ви го кажам е врв над се 8 одделение имавме математика од класната школскиот другар мите го фатија две школски другарки како го :drk: на сред час и тоа изваден под клупа али убаво му се гледал стојкото како го работи и да напоменам тој седеше последна клупа од кај прозорците а двете школски од спротивната страна исто последна клупа средината 2 те редици клупи беа пократки се изрезили кога дознавме сите во класот барем имаше среќа што класната не го фати инаку ке леташе од школо :pos::pos::pos:
и уште еден случај брат ми кажа се случило во седмо оделение исто така на математика од мојата класна некој негов школски дарко исто го извадил стојкото и си го :drk: а пред него седеле две школски на едната и паднало моливото и се наведнала да го земе и што да види дарко го :drk: и на цел глас испаничила девојката класната рекла што е проблемот овој будалата рекол нема никаков проблем и продолжил часот е после веке цел клас дознал за тоа резил се напраил

е другари ова шо ке ви го кажам е врв над се 8 одделение имавме математика од класната школскиот другар мите го фатија две школски другарки како го :drk: на сред час и тоа изваден под клупа али убаво му се гледал стојкото како го работи и да напоменам тој седеше последна клупа од кај прозорците а двете школски од спротивната страна исто последна клупа средината 2 те редици клупи беа пократки се изрезили кога дознавме сите во класот барем имаше среќа што класната не го фати инаку ке леташе од школо :pos::pos::pos:
и уште еден случај брат ми кажа се случило во седмо оделение исто така на математика од мојата класна некој негов школски дарко исто го извадил стојкото и си го :drk: а пред него седеле две школски на едната и паднало моливото и се наведнала да го земе и што да види дарко го :drk: и на цел глас испаничила девојката класната рекла што е проблемот овој будалата рекол нема никаков проблем и продолжил часот е после веке цел клас дознал за тоа резил се напраил

Тоа кај мене у одделение беше секојдневна пракса.
Ако станеше некоја да одговара со солидна задница беше неизбежно мора да признам :pos: Незнам што има чудно овде, имало и далеку, далеку поблесави работи што сум ги правел. :D

Гаража, плажа ноќно време, итн итн и тоа се било во друштво :)

Значи заклучок, ти мастурбираш исклучиво во друштво. Дали си ти воајер?

Грешка. Темава е "Најчудни места" значи се десило неколку пати само и тоа под дејство на... пример алкохол... А кога имам потреба и сум дома тогаш нормално дека сам.си го правам тоа. А за воајер, зашто да не, нека имаат односи пред мене пар (м+ж) радо би гледал :)

Грешка. Темава е "Најчудни места" значи се десило неколку пати само и тоа под дејство на... пример алкохол... А кога имам потреба и сум дома тогаш нормално дека сам.си го правам тоа. А за воајер, зашто да не, нека имаат односи пред мене пар (м+ж) радо би гледал :)
Под дејство на алкохол мастурбираш пред други. Значи опасно е човек да се наоѓа во твоја близина, не се знае кога можеш да изненадиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom