Шеј Лонг
Koristam kirilica.
- Член од
- 16 јуни 2010
- Мислења
- 1.987
- Поени од реакции
- 1.611
излеа дека рука не може да каже не, затоа се одлучил на таков чекор.Видел згодни девојки и уместо да им се пушти, отишол у тоалет и го измавал.
Ти си ми идол
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
излеа дека рука не може да каже не, затоа се одлучил на таков чекор.Видел згодни девојки и уместо да им се пушти, отишол у тоалет и го измавал.
Ти си ми идол
На таван. Мислам дај ако ви се пишува пишувајте, ако не не набројувајте како во градинка.
Ич мене лично не ме интересира каде го мавате, али на темава одговор со еден збор нема да стои.и шо ти менува ако ти кажат кај го. Немој да ја замислуваш цела ситуација
![]()
Видел згодни девојки и уместо да им се пушти, отишол у тоалет и го измавал.
Ти си ми идол
на свадба не се иде да се бркат женски
На таван. Мислам дај ако ви се пишува пишувајте, ако не не набројувајте како во градинка.
е другари ова шо ке ви го кажам е врв над се 8 одделение имавме математика од класната школскиот другар мите го фатија две школски другарки како гона сред час и тоа изваден под клупа али убаво му се гледал стојкото како го работи и да напоменам тој седеше последна клупа од кај прозорците а двете школски од спротивната страна исто последна клупа средината 2 те редици клупи беа пократки се изрезили кога дознавме сите во класот барем имаше среќа што класната не го фати инаку ке леташе од школо
и уште еден случај брат ми кажа се случило во седмо оделение исто така на математика од мојата класна некој негов школски дарко исто го извадил стојкото и си гоа пред него седеле две школски на едната и паднало моливото и се наведнала да го земе и што да види дарко го
и на цел глас испаничила девојката класната рекла што е проблемот овој будалата рекол нема никаков проблем и продолжил часот е после веке цел клас дознал за тоа резил се напраил
Значи заклучок, ти мастурбираш исклучиво во друштво. Дали си ти воајер?Гаража, плажа ноќно време, итн итн и тоа се било во друштво![]()
Значи заклучок, ти мастурбираш исклучиво во друштво. Дали си ти воајер?
Под дејство на алкохол мастурбираш пред други. Значи опасно е човек да се наоѓа во твоја близина, не се знае кога можеш да изненадиш.Грешка. Темава е "Најчудни места" значи се десило неколку пати само и тоа под дејство на... пример алкохол... А кога имам потреба и сум дома тогаш нормално дека сам.си го правам тоа. А за воајер, зашто да не, нека имаат односи пред мене пар (м+ж) радо би гледал![]()