Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Да се разбереме, не мислев ја ништо лошо, само малку очајно делува да се зачлениш на форум само за да најдеш друштво за кафе ;) Инаку не е проблем, овде во секој момент може да се најде некој кој би те дружел :)
Каква очајноќа си ти. 100% ставам рака дека истото сакаш да го прашаш али не ти држи г'зот. Некој осетил можеби странски нормален менталитет на запознавање, не затворени педерски оговарања и коментари у стилот "Јас сум недостижна" па може некој ќе се најде за тебе очајниот ... катастрофа..

Член од
17 ноември 2013
Мислења
271
Поени од реакции
686
па на фејсбук никој не го прифаќа
хахахаха..грешка си ПЕПСИ....имам доста доволно пријатели на фб..не се секирај....
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 21:49 ---
Каква очајноќа си ти. 100% ставам рака дека истото сакаш да го прашаш али не ти држи г'зот. Некој осетил можеби странски нормален менталитет на запознавање, не затворени педерски оговарања и коментари у стилот "Јас сум недостижна" па може некој ќе се најде за тебе очајниот ... катастрофа..

:cuc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не напаѓајте бе нови членови, затоа едини регистрирани ќе се болесници со по 100 јузера. Дупли јузер ќе идел на собиранки, нема грешка

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Дупли јузер ќе идел на собиранки, нема грешка
It wouldn't be the first time :/ ...
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 22:07 ---

Како да те чачна девојчево баш тебе за тестиси? Што се осети должен толку да истресеш толкава нервоза, љубопитно да си прашам?
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 22:08 ---
хахахаха..грешка си ПЕПСИ....имам доста доволно пријатели на фб..не се секирај....

Ако си над 18, те дружиме :).

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
It wouldn't be the first time :/ ...
А чекај, не ми е јасен муабетот ... што ако дојде некој со дупли јузер ? Северина покажува гениталии па ќе има 2 места закажано во прв ред. Малтене ќе нема место за нормалните јузери, а он ќе седи со 1 гз на две столици ?
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 22:13 ---
Како да те чачна девојчево баш тебе за тестиси? Што се осети должен толку да истресеш толкава нервоза, љубопитно да си прашам?
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 22:08 ---
Ветар дупка не полни...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
А чекај, не ми е јасен муабетот ... што ако дојде некој со дупли јузер ? Северина покажува гениталии па ќе има 2 места закажано во прв ред. Малтене ќе нема место за нормалните јузери, а он ќе седи со 1 гз на две столици ?

Ништо де, ќе те седнеме на две столчиња и ќе треба да нарачаш за двајца, и да платиш за двајца, бидејќи глумиш двајца. Мислам дека е сосема нормално нели? :) Никаков претеризам или нешто слично. Онака се позезавме малце, никому не му смета дали има или нема некој дупли јузер. All are welcome.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
СајСајд е у право во една друга тема за предлози.

Не дека ми се јаде трици, но толкавото количество на дупли јузери не` сведе да дуваме и на маштеница.
Новиов можда не е дупли ама по одредени упади и испади човек да се запраша. Едино да се докаже е да дојде во некоја од наредниве собиранки.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382

Не дека ми се јаде трици, но толкавото количество на дупли јузери не` сведе да дуваме и на маштеница.
Новиов можда не е дупли ама по одредени упади и испади човек да се запраша. Едино да се докаже е да дојде во некоја од наредниве собиранки.
Не ми е јасно, собиранките се свадбарски па секој со тикетот си зима вечера ? Па ќе остане фазла од вечерата на сметка на Администрација ?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
Не ми е јасно, собиранките се свадбарски па секој со тикетот си зима вечера ? Па ќе остане фазла од вечерата на сметка на Администрација ?
Не се. Си бил на една? и зошто не?

П

Пепси_

Гостин
Собиранка е дејт на слепо и на 5 минути се менуваш. :icon_lol: Абе шо ќе ви направат дуплите јузери и тролови,ако ми се праве муабет ќе правам,и шо сакам ќе правам муабет која е поентата од таков страв ?

Џ

ЏинЏер

Гостин
Looks like someone needs to get laid :)

Ако се пронајде во тоа што го пишав и се најде за повикан да одговориш, слободно истреси ги фрустрациите, можам да поднесам.

А за мојата недостижност ич не се секирај, се имам запознаено со доволно луѓе од форумов за да можам да кажам дека немам „ненормален менталитет на запознавање“. Поздрав

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Не се. Си бил на една? и зошто не?
Сум бил пред 3-4 години. Искрено, ми се згади од атмосферата... Невикам дека не се смениле работите, али толку нафатирани ни у арабеска не доаѓаат ...

Член од
17 ноември 2013
Мислења
271
Поени од реакции
686

мислам дека сум дупла скорпија....
друго ништо не е дупло..да не кажам двојно....
:)

Kajgana Shop

На врв Bottom