Фудбалери- игра!

Uchiha Sasuke

Sharingan User
Член од
21 март 2013
Мислења
3.620
Поени од реакции
7.380
Aleluja...vo slucaj da ne si primetil tebe veke po tret pat ti falat dvete bukvi,zatoa namerno go staviv Pancev.

Zapata-Aguero.........Imas A ali kaj ti e Z,dali ti voopsto razbiras kako igrame site,samo ti pravis greski...ova ti e veke treta.
Јас прочитав то што го имаше напишано тој што ја направи темата од кај да знам дека сте ги сменале правилата.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
а кој си ти да ставаш правила како да се игра, во воведот не пишува такво правило а правилата ги одредува организаторот. Тераме како што кажал организаторот.

Агуеро - Обрадовиќ
Ako veke izigravas casna sestra,togas prema organizatorot treba da go stavis pravilnoto ime na dresot...kaj na k***v ima Обрадовиќ.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Ako veke izigravas casna sestra,togas prema organizatorot treba da go stavis pravilnoto ime na dresot...kaj na k***v ima Обрадовиќ.
:facepalm: не се брукај бе, пишувам нна македонски т.е. кирилица Obradovic во превод на македонски е обрадовиќ, ако не си запознаен со тоа.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Ova e fudbalska igra so pisuvanje na originalni iminja(prema organizatorot)....a ti ako ne znaes latinica,ili ne znaes kako se speluva togas ne e moj problem...Se bunis gi menjavam pravilata,a ti mi izigravas ja pa ja so tvojata Kirilica...ako negovoto ime ne e napisano na Kirilica(Obradovic),togas sto ima ti da go menuvas toa.Ili pravis kako tebe ti odgovara,,ako sakas taka kazi slobodno da znam za nareden pat.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
нема ефект, ајде да тераме според правилата на организаторот
Aguero - Obradovic

Kajgana Shop

На врв Bottom