Сам си одговори, нели?
И за ќеифот со цигарето, и за женските со цигарите во уста.
Кога нештото е така за било што, никогаш за инает не викам дека не е така. А дека овде повеќето го поддржуваат законот, најчесто поради политика, за инает, како што прават и за Ск 2014 или за било што - го поддржуваат. Еве цело маало (како и секаде) е поделено политички и гледам дека закониве ги поддржуваат или не за инает колку и да не се согласуваат со нив ги поддржуваат. Кај тебе како што сум приметил политиката можеби не е случај ама...
Ајде пак популарното прашање зошто би пречело ние да имаме макар и 2 објекти (секако, мислам на кафичи и кафани стриктно) каде ќе можеме да пушиме цигари раат?
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 20:02 ---
И покрај ова спознание за својата ситуација, ти сметаш дека во кафичите треба да се пуши, и дека нема ништо лошо во пушењето?
Јас навистина не можам да те разберам.
Од една страна знаеш дека го јаде стапот, од друга страна ни постираш сликички на женски со цигара во уста...
Конфузно е малку.
Можеби ти е конфузно ама во суштина не е.
Не велам дека не ми е криво што сум тежок зависник но исто така, во исто време не велам дека не ми причинуваат задоволство цигарите - ми причинуваат. Сега треба да е јасно, сега за сега не сакам да ги откажам - никогаш не велам никогаш, значи сега, а верувам и во блиска иднина Не.
Пример: криво ти е оти дркаш наместо да ебеш, ама на крајот, без разлика, уживаш во свршувањето