Семинарска Правна држава

• Креатор на темата Креатор на темата Chicony
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 ноември 2013
Мислења
5
Поени од реакции
0
Здраво на сите,
Треба да напишам семинарска со наслов правна држава , па би ве замолил ако може да ми помогнете од каде да земам материјали ( книги , некој сајт бидејки она што го пронајдов јас не е нешто опширно ).
Фала однапред.

Здраво на сите,
Треба да напишам семинарска со наслов правна држава , па би ве замолил ако може да ми помогнете од каде да земам материјали ( книги , некој сајт бидејки она што го пронајдов јас не е нешто опширно ).
Фала однапред.

Држ. http://www.dadalos.org/mzd/Demokratie/demokratie/grundkurs3/rechtsstaat/rechtsstaat.htm

И после ќе бараме правна држава со неписмени кои не знаат да факинг изгуглаат „правна држава“. Се надевам дека за средно образование ти е семинарската, оти ако ти е за на факултет...ќе ми дојде да заплачам... BTW поздрав во Captain Obvious CheshireCat :D Научи го човекот да лови риба, ќе биде сит цел живот ;)

И после ќе бараме правна држава со неписмени кои не знаат да факинг изгуглаат „правна држава“. Се надевам дека за средно образование ти е семинарската, оти ако ти е за на факултет...ќе ми дојде да заплачам... BTW поздрав во Captain Obvious CheshireCat :D Научи го човекот да лови риба, ќе биде сит цел живот ;)

Јас ако се прашував и оваа риба шо ја имав ќе ја изедев :D

Почни да плачеш.Овој сајт и јас го најдов , но сметам дека не е доволен, сепак голема благодарност до CheshireCat

Не бе, семинарска во основно се пишува

Ај вака ... да не идеме off topic.Ако има некој предлог за некоја книга поврзана за правна држава нека ми пише ,би му бил благодарен.Сајтот кој ми го прати членот CheshireCat е добар но не е доволен т.е. јас сакам повеќе материјал, сајтот е ист со она што е објаснето во книгата која ја користам на факултет, знам дека тоа е тоа и нема што да се измислува но ете може и некој критики да ми пратите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom