Господ и лагата

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
Prashanje do moderatorot...
Do koga mislish da tolerirash glupavi temi?

Па зависит... ако избегет од колосек, одма клуч.
Види, јас и поентата твоја е разбирам. Сакаш да отвориме тема каде што христијаните ќе си дискутираат за верата и верувањата, БЕЗ присуство на атеисти, секташи, заспани полу заспани? Ова сериозен сум.
Значи ако се отвори таква тема, таму нема да егзистира ни најмала варијанта на антихристички пропаганди.
Ево, пиши ми пп, или било како.. ќе се договориме.

Види, јас и поентата твоја е разбирам. Сакаш да отвориме тема каде што христијаните ќе си дискутираат за верата и верувањата, БЕЗ присуство на атеисти, секташи, заспани полу заспани? Ова сериозен сум.
Значи ако се отвори таква тема, таму нема да егзистира ни најмала варијанта на антихристички пропаганди.

Oтвори им посебна тема само за Мики, Чорбаџија, Спиро и Гњилдирф и нека си величаат Бог, Исус, нек појат песни и цитираат мудрости (и обезбеди им доволно црвена боја) барем ќе имаме појќе рает останатите

e stvarno si zaspan....
zarem ne gledash deka nema religiozni na podforumov...ostanavte samo ateisti i sektashi i edni na drugi si se pravite pametni.
gi tolerirash ateistite i sektashitea na religioznite samo opomeni i banovi..
Mislish deka religija e koj povekje kje mudruva...ti, stavros, javrijata, ipsi, hepta ...i da ne nabrojuvam...nitu eden od vas nema nachnato ni troshka od vistinata vo religijata, ama bitno vi e da se pravite mudri...

e stvarno si zaspan....
zarem ne gledash deka nema religiozni na podforumov...ostanavte samo ateisti i sektashi i edni na drugi si se pravite pametni.
gi tolerirash ateistite i sektashitea na religioznite samo opomeni i banovi..
Mislish deka religija e koj povekje kje mudruva...ti, stavros, javrijata, ipsi, hepta ...i da ne nabrojuvam...nitu eden od vas nema nachnato ni troshka od vistinata vo religijata, ama bitno vi e da se pravite mudri...

Како бе така Џурџи.. ? За која толеранција зборвиш?
Ако мислиш дека некој те вреѓа, пријави го. Ако мислиш дека некој христијанството го вреѓа, пријави го.
Ти изгледа немаш како да ги демантираш овие шо ги наброја, па ајде сега, сите заспани сме за тебе, така?
Само ти си разбуден?
Ако не ти се свиѓам, пријавиме во корисничка поддршка таму, нека одлучат тие шо се над мене.
Ок? Ајде, биди ми поздравен.

Ако мислиш дека некој те вреѓа, пријави го. Ако мислиш дека некој христијанството го вреѓа, пријави го.
Ти изгледа немаш како да ги демантираш овие шо ги наброја, па ајде сега, сите заспани сме за тебе, така?
Само ти си разбуден?
Ако не ти се свиѓам, пријавиме во корисничка поддршка таму, нека одлучат тие шо се над мене.

hahahaha...mene si me narekol plachko a znaesh deka i pokraj toa shto site me vregjaat nemam nikoj prijaveno...i nikogash prv ne pochnuvam so navredi...ali i ne kjutam...banirajte kolku sakate
ama kje se nauchish ti, mlad si...
a okolu toa koj koga moze da demantira...mislam deka vie i ne razbirate shto e toa religija, zatoa i nekogash so vas stap ve mavam.....daleku ste vie od prava diskiusija okolu religijata...
vas samo materjalniot del od religija ve interesira...shto vozi popot, kakvo kolishte imal, dali se pedofili katolichite popovi, dali ima fanatici koi se ubivaat...daleku ste od religija, daleku...

Само ти си разбуден?

Можеби попаметно е да побараш да го банираат перманентно. Гледаш, не му сече, тотално е отиден со умот.

Ти гарантирам, ако го банираат перманентно, и ние ќе истераме една асална дискусија и ти нерви нема да трошиш на овој. На крајот, не сме тука да трпиме психијатриски случаи...

:place: A temata se vika ...?

mnogu e glupa..nema shto da se zbori..
ako imase prav moderator do sega trebese da bide zatvorena
--- надополнето: 12 ноември 2013 во 21:48 ---
Можеби попаметно е да побараш да го банираат перманентно. Гледаш, не му сече, тотално отиден е со умот.

Ти гарантирам, ако го банираат перманентно, и ние ќе истераме една асална дискусија, и ти нерви нема да трошиш на овој. На крајот, не сме тука да трпиме психијатриски случаи...

+1...za permanentno baniranje
ali dobra ti e ovaa..asolna diskusija...:pos:
abe odi prvo procitaj edna knishka more...shto ti kje diskutirash...:facepalm:

Исус ако сметаме дека е бог во стилот 3 во 1 рекол и дека брзо ќе дојде.
Поминаа 10-20 години, 1-2 века, 1000-2000 години... и?
Не е тоа лага?
Или Исус рекол дека доаѓа скоро во смисла дека секој ќе се сретне со него на смртниот час?
Може да го толкуваме новиот завет како ни е волја?

П.С. И ај доста со оф-топици. Досадни!

Исус ако сметаме дека е бог во стилот 3 во 1 рекол и дека брзо ќе дојде.
Поминаа 10-20 години, 1-2 века, 1000-2000 години... и?
Не е тоа лага?
Или Исус рекол дека доаѓа скоро во смисла дека секој ќе се сретне со него на смртниот час?
Може да го толкуваме новиот завет како ни е волја?

П.С. И ај доста со оф-топици. Досадни!
Убаво си пишува:
Марко 13
30 Вистина ви велам, ова поколение нема да помине, додека сè ова не се збидне.
http://www.mkbible.net/biblija/index.php
Колку поколенија поминаа од Исус до денес?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom